PROGNOZA METEO 28 noiembrie. Cum va fi vremea în weekend

Vremea se răcește în majoritata țării în ultimele zile din luna noiembrie. În zona montană a țării va ninge slab, iar izolat vor fi depuneri de polei. În București, vremea va fi rece, iar temperatura va scădea sub 0 grade celsius.

27 nov. 2020, 16:59
PROGNOZA METEO 28 noiembrie. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO 28 noiembrie. În țară, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice și parțial în cele centrale și variabil în rest. Se va semnala ceață, local în sudul și sud-estul teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. În Banat, Crișana și Transilvania, pe arii restrânse vor fi fulguieli sau burniță, iar în Maramureș și nordul Moldovei, spre dimineață se vor semnala precipitații slabe, predominat sub formă de ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -9 și 1 grad.

Citește și: PROGNOZA METEO pentru decembrie. Cum va fi vremea de Ignat şi de Crăciun

În București, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar mai ales în a doua parte a nopții se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

Sâmbătă, în țară, în vestul, nordul şi centrul ţării vremea va fi în general închisă și rece pentru finalul lunii noiembrie. Se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare în Maramureș și local în Transilvania, iar jumătatea de nord a Moldovei și local în Crișana și Banat, acestea vor fi mixte. În zona montană aferentă acestor regiuni va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, se vor semnala izolat spre sfârșitul intervalului. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar ziua și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 și 8 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade. Îndeosebi dimineața și noaptea se va semnala ceață, local în regiunile sudice și sud-estice și pe arii mai restrânse în rest.

În București, cerul va prezenta înnorări, iar mai ales la începutul zilei se va semnala ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Duminică, în țară, cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai persistente ziua în sud-vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde precipitaţiile se vor semnala local; la munte va ninge, iar în zonele mai joase de relief vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori. În regiunile sudice şi sud-estice, dimineaţa pe alocuri se va semnala ceaţă, iar aria de nebulozitate şi precipitaţii – mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă- va fi în extindere în cursul nopţii. Izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar noaptea şi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între -6 și 4 grade.

PROGNOZA METEO 28 noiembrie. În București, cerul va fi mai mult noros, iar în cursul nopții se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Dimineața vor mai fi condiții de ceață.

Luni, în țară, vremea va fi rece, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 0 și 6 grade şi minime cuprinse, în marea lor majoritate, între -10 și 0 grade. În regiunile din sud-estul ţării, cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, local mai însemnate cantitativ; pe suprafeţe mici se va depune strat de zăpadă. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi pe arii restrânse, trecător, vor fi precipitaţii slabe – mixte în zonele joase şi fulguieli la munte. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral, dar izolat şi în zona montană înaltă. Se va semnala ceaţă – dimineaţa şi noaptea, cu precădere în regiunile vestice şi nord-vestice, iar izolat şi trecător şi în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO 28 noiembrie. În București, vremea va fi închisă şi rece. Mai ales pe parcursul zilei vor fi precipitaţii mixte, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de marţi dimineaţă va fi de -2…0 grade. Trecător se poate forma ceaţă.

Marți, în țară, vremea va fi rece. În zonele joase de relief, în special din sudul, vestul şi centrul ţării local dimineaţa, dar pe spaţii mici persistente pe tot parcursul zilei vor fi nori joşi sau ceaţă, asociate cu totul izolat cu precipitaţii mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales noaptea şi cu precădere în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Dobrogea, în sudul Banatului şi izolat pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între -12 și -2 grade.

În București, vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări temporare, dar condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade. Temporar se poate forma ceaţă.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de MIERCURI, JOI SI VINERI

În țară, vremea va fi în încălzire uşoară şi treptată. La începutul perioadei local se va forma ceaţă, iar probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

În București, vremea se va încălzi uşor şi treptat. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă, iar spre sfârşitul acestuia va creşte probabilitatea pentru precipitaţii.