Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Temperaturi maxime de 20 de grade în Capitală. Meteorologii anunță ploi slabe

Vremea va fi rece pentru sfârșitul lunii aprilie în unele zone din țară, au anunțat meteorologii pentru vineri, 29 aprilie. În București, însă, valorile vor fi apropiate de cele normale.

28 apr. 2022, 19:34
Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Temperaturi maxime de 20 de grade în Capitală. Meteorologii anunță ploi slabe

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. La noapte, în țară

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord-est a țării unde local va mai ploua. În Moldova și în zona Carpaților Orientali cantitățile de apă vor depăși pe areale mici 15…20 l/mp. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat. La altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. La noapte, în București

Cerul va avea înnorări și vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 29 aprilie 2022, vineri, în țară

Vremea va fi rece pentru sfârşitul lunii aprilie în Moldova, iar în rest valorile termice diurne vor fi în creștere ușoară față de ziua precedentă și se vor apropia de mediile climatologic specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse, în general slabe, ziua local în zonele de deal și munte, precum și în estul și sud-estul țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu precădere în sud-vest. La munte, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Carpații Orientali și în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade. Izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo 29 aprilie 2022, vineri, în București

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, în special după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 19….20 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Cum va fi vremea în weekend în țară

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și se vor semnala ploi slabe, local în zonele de deal și munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei în sud-est. Temperaturile maxime, în creștere față de intervalul precedent, cu precădere în nord-est, se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Pe areale mici vor fi condiții de ceață.

Vremea sâmbătă în București

Valorile termice vor fi în continuare apropiate de normele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei când vor fi posibile, cu totul trecător, ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi în jur de 19 grade, iar cea minimă de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.


loading...
Partenerii noștri