Prognoza meteo 29 iulie. Vreme caniculară şi disconfort termic deosebit de accentuat

La noapte, cerul va fi variabil, însă la începutul nopții în zona de munte și în nord-estul țării, iar spre dimineață în vest vor mai fi înnorări temporar accentuate, descărcări electrice și intensificări ale vântului, dar numai izolat averse și condiții de grindină.

28 iul. 2021, 22:23
Prognoza meteo 29 iulie. Vreme caniculară şi disconfort termic deosebit de accentuat

Prognoza meteo 29 iulie. Temperaturile minime se vor situa local peste 20 de grade în zonele joase de relief, iar la scara întregii țări vor fi cuprinse între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…26 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 19…22 de grade.

Prognoza meteo 29 iulie

Vremea se va menține caniculară în vestul și sudul țării și local în rest, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Temperaturile maxime se vor situa între 28…29 de grade în nord și în jurul a 39 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 14 și 23 de grade. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara, îndeosebi în nord, centru și zona de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină, dar numai pe arii restrânse averse. Izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI: Vremea va fi în continuare caniculară și disconfortul termic se va menține deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre seară, dar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilității atmosferice va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă va fi de 19…22 de grade.

Prognoza meteo 30 iulie

Vremea caniculară va persista, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 30 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, mai coborâte doar în depresiuni, spre 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane, iar noaptea mai ales în vestul teritoriului unde, pe arii restrânse, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și vijelii.

BUCUREȘTI: Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 de grade.

Prognoza meteo 31 iulie

Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 30 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni, spre 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza în zonele montane și în regiunile nordice, centrale și nord-estice, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat vor fi condiții de grindină.

BUCUREȘTI: Vremea se va menține caniculară, cu disconfort termic deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 19…22 de grade.

Prognoza meteo 1 august

Vremea caniculară va persista, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 30 și 39 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni, spre 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza în zonele montane și în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat vor fi condiții de grindină.

BUCURESTI: Vremea se va menține caniculară, iar disconfortul termic va fi în continuare deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 21…23 de grade.


loading...
Partenerii noștri