Prognoza meteo 30 aprilie. Vreme predominant frumoasă în weekendul de 1 mai. Unde va mai ploua

Weekendul vine cu vreme mai caldă faţă de zilele precedente. Vor mai fi ploi slabe însoţite de descărcări electrice în zonele de deal și munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Valorile termice maxime vor oscila între 17 grade, la malul mării, şi 20 - 22 de grade, în rest.

29 apr. 2022, 16:56
Prognoza meteo 30 aprilie. Vreme predominant frumoasă în weekendul de 1 mai. Unde va mai ploua

Prognoza meteo 30 aprilie. La noapte vor fi înnorări și local averse în general slabe cantitativ în regiunile sud-vestice, dar mai ales în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. La altitudini de peste 1800 m se vor mai semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 11 grade. Izolat se va forma ceață.

BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade.

Prognoza meteo 30 aprilie – SAMBATA
Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în majoritatea zonelor țării. Cerul va avea înnorări îndeosebi ziua și vor fi averse în general slabe, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele de deal și munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în vest și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei în sud-est. Temperaturile maxime, în ușoară creștere față de intervalul precedent, se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 11 grade. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de normele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru luna mai. Vreme mai rece la început, apoi vin temperaturi de vară

Prognoza meteo DUMINICA
Valorile termice vor fi în creștere ușoară, dar se vor menține apropiate de normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales ziua când vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în vest și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice și sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade.

Citeşte şi: Preţuri vacanţă de 1 mai pe litoral. Hotelierii vin cu oferte pentru toate buzunarele. Care sunt cele mai aglomerate staţiuni de la malul mării

Prognoza meteo LUNI
Regimul termic va fi în continuare apropiat de cel caracteristic datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare în zonele montane, în regiunile nord-vestice și nordice ziua, iar noaptea în cele vestice și sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în sud-vest, sud și est.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Prognoza meteo MARTI
Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei când vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, pe arii relariv restrânse în vestul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte și cu totul izolat în rest. Noaptea, cerul va fi variabil și doar izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade.

BUCUREȘTI
Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.