Prognoza meteo 31 decembrie 2023. Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 8 și 14 grade.

30 dec. 2022, 16:18
Prognoza meteo 31 decembrie 2023. Temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă

Prognoza meteo 31 decembrie 2023, la noapte, în țară

În vest, centru și nord cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab, iar la munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. În rest, cerul va fi variabil, dar local se va forma ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat, temporar cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade.

Prognoza meteo 31 decembrie 2023, la noapte, în București

Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă va fi de -1…2 grade.

Prognoza meteo 31 decembrie 2023, sâmbătă, în țară

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse în general între 8 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării și izolat mai ales în nordul Crișanei, Maramureș și în zonele montane aferente va ploua slab. În noaptea dintre ani, cerul va fi variabil și doar în zonele joase din centru, sud și est, probabilitatea pentru nebulozitate joasă sau ceață va fi ridicată. Minimele termice se vor situa peste normalul perioadei și vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Pe tot parcursul intervalului vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 31 decembrie 2023, sâmbătă, în București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat, iar spre dimineață va crește probabilitatea de ceață. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, duminică, în țară

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima zi din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade, mai ridicate în dealurile vestice. Cerul va fi variabil, exceptând dimineața și noaptea, când în centrul, sudul și estul țării va fi probabilitate ridicată pentru nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări ziua pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaților Orientali.

Prognoza meteo 1 ianuarie 2023, duminică, în București

Vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.