Prognoza meteo 4 ianuarie. Ploi de toamnă în ianuarie

Cerul va fi mai mult noros în această noapte în sud-vest, sud și est, unde local va ploua slab și doar temporar noros în celelalte regiuni, unde ploile se vor semnala izolat. În zona montană, la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitaţii mixte.

03 ian. 2021, 22:49
Prognoza meteo 4 ianuarie. Ploi de toamnă în ianuarie

Prognoza meteo 4 ianuarie.

 În ţară, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, cu valori termice în creştere faţă de zilele precedente în cea mai mare parte a țării, dar va fi în general închisă. Ploile vor cuprinde treptat toate regiunile și vor fi în general moderate cantitativ, iar în Subcarpații Getici se vor acumula local peste 30…40 l/mp. În zona montană vor fi precipitații mixte, iar noaptea, în general la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi Carpații de Curbură, unde şi vântul se va intensifica, pe creste vor fi rafale de peste 80…90 km/h și zăpada va fi viscolită. Noaptea, vântul va avea unele intensificări și în Carpații Orientali, cu 60…75 km/h, iar local, cu viteze mai mici, şi în sudul, centrul şi estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade. Dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață, potrivit ANM.

Prognoza meteo 4 ianuarie. La București, vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab în a doua parte a zilei și în general moderat cantitativ noaptea. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări la începutul nopții. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo MARTI. În ţară, vremea va fi în continuare caldă, iar cerul va fi doar temporar noros în regiunile sudice și mai mult noros, ziua, în restul teritoriului. Va ploua pe arii extinse în jumătatea de nord a țării și pe alocuri, mai ales dimineața, în rest. În zona montană vor predomina ninsorile și, izolat, vor fi condiții de polei. Noaptea, cerul se va degaja şi, pe alocuri, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, temporar, pe arii restrânse, şi în restul teritoriului, în special în sud-vest. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua precedentă, se vor încadra între 3 grade în estul Transilvaniei şi 12…13 grade în sudul Munteniei și în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade.

PROGNOZA METEO ianuarie 2021. Gerul Bobotezei lipseşte în acest an

Prognoza meteo. La București, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, deşi valorile termice vor fi în ușoară scădere faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate la începutul zilei, când, trecător, va ploua slab. Vântul va avea ușoare intensificări ziua, apoi va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo MIERCURI. În ţară, vremea va fi în continuare caldă, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice și sud-vestice, unde local va ploua slab. Începând de seara, înnorările se vor extinde şi va ploua local în sud-vestul, sudul și centrul teritoriului şi pe arii restrânse în rest. În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1700 m vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de polei, mai ales la munte, în centru şi nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului. Pe alocuri, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo. La București, vremea se va menține caldă. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a nopţii, când va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo JOI. În ţară, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, deși valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a zilei și va ploua pe arii relativ extinse în sud-estul și estul țării și local în sud, iar în vest, nord-vest și centru, vor fi precipitații mixte. La munte va ninge, iar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Intensificări ale vântului vor fi, local și temporar și în restul teritoriului. Izolat vor fi condiții de polei, iar pe alocuri, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo. În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, astfel încât temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

În zilele următoare, vremea se va răci și, temporar, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării.