Prognoza meteo 4 iunie. Vremea se încălzeşte ușor, dar valorile termice rămân în continuare sub media climatologică specifică acestei perioade

În perioada următoare, vremea va continua să se încălzească ușor, dar valorile termice vor fi în continuare sub media climatologică specifică datei în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade.

03 iun. 2021, 22:14
Prognoza meteo 4 iunie. Vremea se încălzeşte ușor, dar valorile termice rămân în continuare sub media climatologică specifică acestei perioade

Prognoza meteo 4 iunie. La noapte, în ţară vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, cu temperaturi minime cuprinse între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat ploi de scurtă durată, ce se vor semnala cu o probabilitate mai mare în zonele montane și în sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali și Orientali, iar pe alocuri și cu viteze mai mici în Moldova și pe litoral. Pe areale restrânse vor fi condiții de ceață.

București

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.

Prognoza meteo 4 iunie

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar valorile termice vor fi în continuare sub media climatologică specifică datei în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse, trecător însoțite de descărcări electrice, cu precădere după-amiaza și seara, local în zonele montane, pe arii mai restrânse în sud și centru și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona montană înaltă şi pe alocuri în Moldova, nord-estul Munteniei şi Dobrogea, unde la rafală vor fi viteze în general de 40…50 km/h. Pe areale mici, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceaţă.

Citeste si Prognoza meteo în iunie. Vreme rece la începutul verii, apoi temperaturi de vară

București

Valorile termice vor continua să crească ușor. Cerul va avea unele înnorări, însă doar cu totul trecător, după-amiaza și seara, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo 5 iunie

În Țară

Vremea va fi normală sub aspect termic în regiunile vestice și sud-vestice și răcoroasă în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și averse, trecător însoțite de descărcări electrice, după-amiaza pe arii restrânse în zonele montane, în sudul țării și cu totul izolat în rest, iar seara și noaptea cu precădere în nord-vest și centru și pe alocuri în est și sud-est. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiţii de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi de scurtă durată în timpul ploilor. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceaţă.

București

Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va avea temporar înnorări, mai accentuate după-amiaza, când se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo 6 iunie

În Țară

Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei, iar vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, când în zonele montane, local în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și doar izolat în rest, vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe spații mici, îndeosebi la munte, vor fi cantități de apă însemnate și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul teritoriului, iar cele minime între 5 și 16 grade. Izolat, în cursul nopții va fi ceață.

București. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo 7 iunie

În Țară

Vremea se va menține normală termic, dar și în general instabilă. După-orele amiezii, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, la început în zona de munte, apoi local și în sudul, centrul, estul și nord-estul țării și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină, iar punctiform vor fi posibile cantități de apă însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade.

București

Vremea va fi în general frumoasă și normală termic. Cerul va avea înnorări temporare, iar în a doua parte a zilei vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de MARTI, MIERCURI si JOI

În Țară

Vremea va fi în continuare normală din punct de vedere termic. Cu precădere în sudul, centrul și estul țării, precum și la munte vor fi intervale cu fenomene asociate instabilității atmosferice, mai frecvente în cursul după-amiezilor.

București

Vremea se va menține normală din punct de vedere termic. În a doua și a treia zi a intervalului, cu precădere în cursul după-amiezelor vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice.