Prognoza meteo 7 aprilie 2024. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, numai bună de încins grătarele la iarbă verde

În ţară, în sud-estul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar în rest vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în vest şi sud-vest.
Filip Stan
06 apr. 2024, 14:55
Prognoza meteo 7 aprilie 2024. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, numai bună de încins grătarele la iarbă verde

Prognoza meteo 7 aprilie 2024. La noapte, ţară, cerul va fi temporar noros. Vor fi averse, trecãtor însoţite şi de descãrcãri electrice în Dobrogea, unde şi cantitãţile de apã vor fi însemnate (izolat 10…15 l/mp), local în Muntenia şi pe arii restrânse în Moldova şi Transilvania.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, în special a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde vor fi rafale de 60….70 km/h, iar spre dimineaţã şi în sud-estul teritoriului, în general cu viteze de 40…45 km/h. Temperaturile minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade. Spre dimineaţã se va forma ceaţã, pe alocuri în nord-vestul şi centrul teritoriului.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a nopţii, când vor fi averse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo 7 aprilie 2024

În ţară, în sud-estul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar în rest vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în vest şi sud-vest. Pe parcursul zilei cerul va prezenta înnorãri în Dobrogea, Bãrãgan şi sudul Moldovei, unde local vor fi averse slabe, iar în celelalte regiuni va fi variabil, iar ploi slabe de scurtã duratã vor fi posibile izolat, dupã-amiaza prin zonele deluroase şi montane din Transilvania, Muntenia şi Oltenia.

Noaptea cerul va fi mai mult senin, iar izolat se va forma ceaţã, cu o probabilitate mai ridicatã în centru şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului în sud-estul ţãrii, precum şi la munte, cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade pe litoral şi în Deltã şi 26 de grade în Banat şi vestul Olteniei, iar cele minime între 3 şi 13 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre -2 grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasã şi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, dar probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã va fi redusã, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificãri ziua, cu viteze în general de 35…40 km/h, iar noaptea va fi în general slab. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 7…10 grade.

Prognoza meteo 8 aprilie 2024

În ţară, vremea va fi predominant frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice şi mai mult senin în restul teritoriului şi vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 27 de grade, uşor mai mici pe litoral (unde se vor înregistra 18…19 grade), iar cele minime vor fi de la 0…2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la 14 grade în Dealurile de Vest. Vor fi condiţii de ceaţã dimineaţa şi noaptea pe litoral şi în zonele depresionare.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasã şi mai caldã decât normal în prima decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimã va fi de 6…9 grade.

Prognoza meteo 9 aprilie 2024

În ţară, vremea se va menţine predominant frumoasã, iar valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate faţã de normele perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltã, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 2 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi izolat în Moldova şi pe crestele montane. Vor fi condiţii de ceaţã pe litoral, în deltã şi în zonele depresionare.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasã şi caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 7…10 grade.

Prognoza meteo 10 aprilie 2024

În ţară, vremea va fi în continuare predominant frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã a anului. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 28 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltã, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în nordul şi în vestul ţãrii, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã.

Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificãri în a doua parte a intervalului în Moldova. În orele dimineţilor, izolat se va semnala ceaţã.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimã va fi de 8…11 grade.

Prognoza meteo 11, 12, 13 aprilie 2024

În ţară, în primele douã zile, vremea va fi caldã în toate regiunile, chiar deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în sudul ţãrii, apoi se va rãcori. Probabilitatea pentru averse locale va creşte de la mijlocul intervalului în majoritatea regiunilor.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în primele douã zile, apoi se va mai rãcori; de la mijlocul intervalului va creşte probabilitatea pentru averse.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'