Prognoza meteo 7 decembrie. Vremea se răceşte şi revin ninsorile, inclusiv la Bucureşti

Vremea se răceşte în toată ţara şi va ploua în mare parte din ţară. Spre seară, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului. În regiunile sudice și sud-vestice se va depune strat de zăpadă. La munte vor predomina ninsorile, temporar viscolite. Şi la Bucureşti vremea va continua să se răcească. Ziua, trecător, va ploua slab, iar spre seară și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

06 dec. 2020, 14:57
Prognoza meteo 7 decembrie. Vremea se răceşte şi revin ninsorile, inclusiv la Bucureşti

Prognoza meteo 7 decembrie.

La noapte în sudul și estul țării vor fi nori joși și, pe arii restrânse, ploi slabe sau burniță. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, posibil moderate cantitativ în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, susţinute la munte, cu rafale de 80…100 km/h în masivele sudice, unde ninsoarea va fi viscolită, în Banat, unde se vor atinge viteze, în general, de 65…75 km/h, iar local şi temporar şi în celelalte regiuni, în medie cu 45…55 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade. Pe alocuri va fi ceață, anunţă ANM.

Prognoza meteo 7 decembrie. La Bucureşti, cerul va fi noros, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade.

 

Prognoza meteo 7 decembrie. Luni în toată ţara și va fi în general închisă. Aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea regiunilor. La început vor fi ploi, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare mai ales spre seară și noaptea, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului. În regiunile sudice și sud-vestice, cantitățile de apă vor fi local moderate și se va depune strat de zăpadă. La munte vor predomina ninsorile, temporar viscolite, iar stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent în Munții Banatului și Carpații Meridionali. Pe alocuri se va forma polei. Vântul va avea intensificări în aproape toată țara, cu viteze, în general, între 50 și 60 km/h, iar în sudul Banatului și pe crestele montane vor fi rafale de peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime, în scădere mai accentuată în regiunile nord-estice, unde vor fi predominant negative, se vor situa între -3…-1 grad în Moldova şi 10…11 grade în Crişana și Maramureș, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 6 grade. Izolat, dimineața, va mai fi ceaţă.

Prognoza meteo 7 decembrie. La Bucureşti vremea va continua să se răcească şi se va menţine închisă. Ziua, trecător, va ploua slab, iar spre seară și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, posibil moderate cantitativ. Temporar, vântul va avea intensificări, cu rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Sărbătorile de iarnă

 

Prognoza meteo MARTI. Vremea se va menține închisă în sudul și estul țării, unde local vor fi precipitații, mixte în Moldova și, local, în Muntenia și mai ales ploi în rest. La munte, în special în Carpații Meridionali și Orientali vor predomina ninsorile, trecător viscolite și va continua să se depună strat de zăpadă. În celelalte regiuni, cerul va fi doar temporar noros și precipitațiile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi în prima parte a zilei. Pe alocuri, se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în Moldova și 8…9 grade în regiunile vestice și pe litoral, iar cele mInime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. Noaptea, local, va fi ceață, mai ales în vest și sud.

BUCUREȘTI Vremea se va menţine în general închisă. Trecător se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua, când vor fi rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

Prognoza meteo MIERCURI. Vremea se va încălzi, îndeosebi în regiunile intracarpatice, dar va fi în general închisă. Vor fi precipitații, mai ales ploi, izolat însemnate cantitativ, ziua mai ales în sud-vest, iar spre seară și noaptea în majoritatea regiunilor. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va mai depune polei, cu precădere în regiunile estice și la munte. Local și temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe crestele montane înalte, unde, trecător, va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Mai ales dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va menține închisă și, mai ales spre seară și noaptea, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă, în creștere față de intervalul precedent, va fi de 2…3 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo JOI. Vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, centrul și sudul țării, dar va fi în general închisă. Va ploua temporar, mai ales în estul, sudul și centrul țării. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi, dar se va menține închisă și, temporar, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.