Prognoza meteo 7 martie. Vreme rece în toată ţara. Unde va mai ninge

Prognoza meteo 7 martie. Meteorologii anunţă vreme rece în toată ţara. Sunt aşteptate temperaturi minime cuprinse între -13 şi -11 grade Celsius.

06 mart. 2021, 15:46
Prognoza meteo 7 martie. Vreme rece în toată ţara. Unde va mai ninge
Prognoza meteo 7 martie. Vreme rece în toată ţara. Unde va mai ninge

Prognoza meteo 7 martie. DUMINICA

. Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona Carpaților Orientali, în special la altitudini mari, iar trecător și pe arii restrânse și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13…-11 grade în depresiunile intramontane şi 0…1 grad pe litoral.

Vremea în București va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va avea înnorări temporare ziua și va fi mai mult senin în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -5…-2 grade.

Citeşte şi Prognoza meteo în martie. Se anunţă temperaturi oscilante şi precipitaţii excedentare

Prognoza meteo LUNI. Valorile termice vor fi în creștere ușoară în special în jumătatea de sud a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice și nord-estice, iar noaptea și în cele sud-vestice. Mai ales după orele serii vor fi precipitații slabe, ninsori în Carpații Orientali și predominant ninsori local în Moldova și izolat în Maramureș și estul Transilvaniei.

Vântul va avea intensificări temporare în zona de munte, cu viteze mai mari în special pe creste și va sufla în general moderat în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea în București va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Prognoza meteo MARTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. La începutul zilei cerul va fi parţial noros şi izolat se va semnala ceaţă, apoi treptat, dinspre sud-vest, înnorările vor cuprinde majoritatea zonelor.

Din orele după-amiezii, în regiunile din jumătatea de sud precipitaţiile vor fi în extindere treptată; acestea vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în extremitatea de sud vor predomina ploile. În Munţii Banatului, în Carpații Meridionali și de Curbură, în special pe parcursul nopţii, va ninge.

Ninsori slabe se vor semnala pe spaţii mici şi în restul zonei montane şi în Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 3 grade.

Citeşte şi Episod de iarnă după temperaturi de primăvară. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea în București. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi variabil la începutul zilei, apoi va avea înnorări persistente, iar seara şi noaptea se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.

Prognoza meteo MIERCURI. Vremea va fi în general închisă şi va deveni mai rece decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării. În sudul, centrul şi estul teritoriului înnorările vor fi persistente, iar precipitaţiile -predominant ninsori şi lapoviţă- se vor semnala pe arii extinse.

În celelalte zone cerul va fi parţial noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate în sudul şi în estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime în general între -8 și 0 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

Vremea în București va fi închisă şi rece şi se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de JOI, VINERI si SAMBATA

În Țară:

Valorile termice vor fi în creştere de la o zi la alta. Temporar se vor semnala precipitaţii în majoritatea zonelor.

București: Valorile termice vor fi în creştere de la o zi la alta. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă.