Prognoza meteo 7 octombrie. Alternanţe termice periculoase şi ploi. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Ploile îşi vor face apariţia la început în regiunile estice și sud-estice, apoi noaptea îndeosebi în cele sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri, mai ales în centrul țării, va fi ceaţă.

06 oct. 2022, 16:01
Prognoza meteo 7 octombrie. Alternanţe termice periculoase şi ploi. Noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă

Prognoza meteo 7 octombrie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-estul teritoriului, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse și în sud-est. Cu totul izolat, în Moldova vor fi posibile ploi slabe.Vântul va sufla slab și moderat, izolat cu ușoare intensificări în zona montană înaltă a Carpaților Meridionali. Temperaturile minime se vor situa în general între 3 şi 12 grade. Pe alocuri, în Transilvania se va forma ceaţă și brumă.

București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

 

Prognoza meteo 7 octombrie – VINERI
Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în regiunile estice și sud-estice, unde doar cu totul izolat și trecător va ploua slab, iar noaptea îndeosebi în cele sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sudul Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei și pe litoral, iar spre sfârșitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime de la 2…3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 13…14 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri, mai ales în centrul țării, va fi ceaţă.

București. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, potrivit ANM.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cum va fi vremea la iarnă. Directorul ANM prezintă în premieră prognoza iernii 2022-2023

 

Prognoza meteo SAMBATA
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice, comparabile cu cele din intervalul precedent, se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în sud și sud-est, iar spre sfârșitul intervalului în extremitatea de nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 şi 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 1…2 grade. Dimineaţa şi noaptea, local în centrul țării și izolat în rest se va forma ceaţă.

București. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Citeşte şi: Facturile uriașe la energie și neplata lor îi poate lăsa pe români fără locuință. Avocatul Cuculis: „Vă pot arunca în stradă. Pare ireal, e bine să vă atrag atenția”

 

Prognoza meteo DUMINICA
Vremea se va răci în regiunile nordice și nord-vestice, iar în restul zonelor variațiile termice față de ziua precedentă vor fi nesemnificative. În vestul, centrul, nordul și nord-estul țării vor fi înnorări temporare și mai ales pe parcursul zilei, pe arii restrânse trecător va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea când doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, ziua local în vest, nord și nord-est, iar noaptea în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime în general între 1 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţă.

București. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Prognoza meteo LUNI
Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi ziua în sud-vestul teritoriului, unde doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului local în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceaţă.

București. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească.