Prognoza meteo 9 martie. Vreme rece, geroasă noapte, în toată ţara. Va mai ninge slab, inclusiv la Bucureşti

Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, local geroasă noaptea îndeosebi în depresiuni și în zonele subcarpatice.

08 mart. 2022, 16:37
Prognoza meteo 9 martie. Vreme rece, geroasă noapte, în toată ţara. Va mai ninge slab, inclusiv la Bucureşti

Prognoza meteo 9 martie. La noapte, vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și va ninge slab, local în Moldova, Muntenia și în estul Transilvaniei, precum și în zonele de munte și numai cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul și sud-estul țării, precum și în zona de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 și -1 grad, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -14 grade.

București. Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări și mai ales spre dimineață, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -5…-3 grade.

Prognoza meteo 9 martie MIERCURI
Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, local geroasă noaptea îndeosebi în depresiuni și în zonele subcarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 și 6 grade, iar cele minime între -11 și -3 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane spre -15 grade. Pe parcursul zilei vor fi înnorări în majoritatea zonelor, iar noaptea cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în sud-vest și nord-est. Se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în regiunile extracarpatice și cu totul izolat în rest. La munte local va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul, sud-estul, vestul țării și pe crestele montane.

București. Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales la începutul intervalului, trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade, posibil mai scăzută în zona periurbană spre -8 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo în martie: Vreme rece şi ninsori, apoi temperaturile cresc de la jumătatea luni

Prognoza meteo JOI
În Țară

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața îndeosebi în depresiunile intramontane, iar noaptea în centrul, nordul și nord-estul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ninsori slabe, local la munte, în sud și est și cu totul izolat în rest. Vântul va avea intensificări în estul, sud-estul și vestul teritoriului, precum și în zonele de munte, cu viteze în general de 40…50 km/h, amplificând senzația de frig.

București

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales după-amiaza și seara se vor semnala averse slabe de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe parcursul zilei, amplificând senzația de frig. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade, mai scăzută în zona periferică.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru două săptămâni. După ninsori şi vreme rece, vin zile cu temepraturi de primăvară. Prognoza actualizată pentru Bucureşti

Prognoza meteo VINERI
În Țară

Vremea se va menține deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în centru și nord-vest și pe alocuri în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 3 grade, cu valori ușor mai ridicate în Banat și Oltenia până spre 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 și -5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ninsori slabe, în estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte, iar ziua și în sud-vest. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte, cu viteze de 45…55 km/h, amplificând senzația de frig, iar în celelalte regiuni va sufla slab și moderat.

București

Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va prezenta înnorări, însă probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -9…-6 grade.

Prognoza meteo SAMBATA
În Țară

Vremea va continua să fie deosebit de rece pentru a doua decadă a lunii martie, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi, în general, între -14 și -4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și sud-estice, unde pe arii restrânse va mai ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei.

București

Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -7…-4 grade.