Prognoza meteo 9 noiembrie 2022. Vremea se menține frumoasă, temperaturi ridicate în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 9 noiembrie 2022. Vremea va fi în general frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice se vor situa cu mult peste mediile multianuale specifice acestei date.

08 nov. 2022, 23:01
Prognoza meteo 9 noiembrie 2022. Vremea se menține frumoasă, temperaturi ridicate în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 9 noiembrie 2022, la noapte, în țară

Cerul va fi variabil la senin la munte şi în dealurile subcarpatice, iar în zonele joase de relief, în special din centrul, vestul şi sud-vestul teritoriului, local se va semnala ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. Temperaturile minime, mai ridicate decât cele specifice perioadei, vor fi cuprinse în general între 0 şi 8 grade.

Prognoza meteo 9 noiembrie 2022, la noapte, în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 6…7 grade mai scãzutã în zona periurbanã spre 3 grade. Spre dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 9 noiembrie 2022, miercuri, în țară

Vremea va fi în general frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice se vor situa cu mult peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi variabil la senin, însã mai ales la începutul zilei şi noaptea, în zonele joase din Transilvania şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã. Spre sfârşitul intervalului cerul se va înnora în nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 de grade, cu valori mai scãzute în zonele cu ceaţã mai persistentã din centrul ţãrii, spre 10 grade, iar cele minime se vor situa în general între 0 şi 9 grade.

Prognoza meteo 9 noiembrie 2022, miercuri, în București

Vremea va fi caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 4…7 grade.

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, joi, în țară

Vremea se va menţine caldã pentru aceastã datã, iar pe parcursul zilei şi în general frumoasã, cu cerul variabil. Nebulozitatea prezentã în nord-vestul teritoriului se va extinde seara şi noaptea şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. Îndeosebi în a doua parte a intervalului, probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicatã în regiunile nordice, centrale şi nord-vestice, iar la altitudini de peste 1900 m vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11 grade pe litoral. Mai ales la începutul zilei, pe alocuri în centrul, estul şi sud-estul ţãrii şi izolat în rest, va fi ceaţã.

Prognoza meteo 10 noiembrie 2022, joi, în București

Vremea se va menţine caldã. Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, iar noaptea se va înnora treptat. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã va fi de 4…7 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.