PROGNOZA METEO. Avem parte de vreme ca de vară în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Toamna refuză să îşi intre în drepturi, cel puţin pentru următoarele zile, meteorologii prognozând temperaturi de până la 31 de grade.

08 sept. 2014, 12:08
PROGNOZA METEO. Avem parte de vreme ca de vară în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Marţi va fi o zi caldă, cu temperaturi la amiază de la 24 de grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest până la 31 de grade în sud-est, vară în toată regula în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Iar ca aspect, aşteptăm o zi însorită în mare parte din ţară şi doar în zonele montane şi izolat în regiunile sudice şi vestice mai apar ori ce lasă pe alocuri ploi slabe, trecătoare. Iar vântul nu pune probleme, rămâne liniştit în toate zonele ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi va fi timp frumos, va fi o zi caldă, cu 29….30 de grade în termometre şi doar spre seară se mai adună câţiva nori, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul nu are nicio adiere întreaga zi.

PROGNOZA METEO. Miercuri tot caldă rămâne vremea, cu temperaturi la umbra de la 24 de grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest până la 31 de grade în sud-est, unde va fi din nou o zi tropicală. Iar soarele predomină mare parte din zi şi doar prin zona de munte şi prin vestul si nord-vestul ţării, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi ceva nori şi pe alocuri ploi slabe, posibil însoţite de tunete si fulgere. Vântul însă nu face excese, rămâne destul de liniştit.

Citeşte şi Anunţ important de la ANM: Ce iarnă ne aşteaptă în acest an

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri se menţine vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Soarele este prezent întreaga zi, vântul nici nu se simte, iar până la prânz se adună 29…30 de grade, vara încă nu s-a sfârşit.

PROGNOZA METEO. Joi va fi încă o zi caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 de grade în nordul litoralului şi 31…32 de grade în sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi nord-vestice, iar după-amiaza şi în zona de munte,  şi va ploua local în Crişana, pe alocuri în Banat şi Maramureş şi izolat în rest. Iar vântul începe să devină şi el mai agitat prin sudul Banatului şi la munte.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi va fi frumos şi cald, se anunţă o zi însorită, fără ploi şi fără vânt alert, o zi de vară autentică, cu 30…31 de grade la umbră în orele amiezii.

PROGNOZA METEO. Ziua de vineri nu aduce nimic nou din punct de vedere termic, rămânem cu aceeaşi vreme caldă, cu maxime la amiază între 24 şi 30 de grade. Soarele este şi el prezent în mare parte din ţară şi doar în regiunile vestice se ascunde după norii ce aduc ploi la nivel local în această parte a ţării. Vântul continuă să fie mai alert în Banat şi în zona de munte. Iar pentru următoarele zile, meteorologii spun că în cea mai mare parte a ţării valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât normele climatologice pentru mijlocul lunii septembrie, iar ploile preferă în continuare vestul şi nord-vestul teritoriului.