Prognoza meteo. Babele aduc nebulozitate joasă stratiformă. Vin ploi la Bucureşti şi ninsori la munte!

La noapte, cerul va fi variabil în regiunile vestice și mai mult noros în restul teritoriului. Va ploua slab, local în Moldova, Muntenia, la munte și izolat în restul teritoriului. În Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

02 mart. 2024, 14:30
Prognoza meteo. Babele aduc nebulozitate joasă stratiformă. Vin ploi la Bucureşti şi ninsori la munte!

Prognoza meteo DUMINICA Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în primele zile ale lunii martie. Cerul va fi variabil în regiunile vestice și mai mult noros în restul teritoriului. Va ploua slab la munte, în nord-vest și pe alocuri în rest. Pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de sud-vest a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade. Se va semnala ceață, izolat dimineața și local noaptea. BUCUREȘTI Cerul va fi noros ziua când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil și va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Un ciclon rar loveşte România, zăpezile de altădată se întorc în martie. Cum va fi vremea de Paşte, Accuwheater a actualizat hărţile

Prognoza meteo LUNI Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în interiorul arcului Carpatic. În regiunile sud-vestice, sudice și estice cerul va avea înnorări, pe arii restrânse va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. În restul teritoriului cerul va fi variabil, doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va sufla slab până la moderat. Pe crestele Carpaților Meridionali vor fi poibile precipitații mixte. T emperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în est, în sud-est și în zonele depresionare. BUCUREȘTI Vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. T emperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață, anunţă ANM.

Prognoza meteo MARTI Valorile de temperatură vor fi în scădera față de intervalul anterior în regiunile extracarpatice, dar la nivelul întregii țări se vor menține peste normele perioadei. Cerul va fi noros în sud-vestul, sudul și estul țării, unde va ploua, iar în rest înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în sud și în sud-est. T emperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar minimele între 2 și 7 grade. Izolat se va forma ceață. BUCUREȘTI Valorile de temperatură, în scădere față de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Mărțișorul cu surprize! Cum se schimbă vremea în România. Directoarea ANM: „Ne apropiem de o abatere termică de aproape patru grade”

Prognoza meteo MIERCURI Valorile de temperatură vor fi în continuare peste normele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări și vor fi mai ales averse, în jumătatea de vest a țării și pe alocuri în rest. La munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și în sud-est. T emperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar minimele între -2 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul normelor specifice perioadei, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 3…5 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice vor fi în scădere ușoară în primele două zile, apoi vor începe să crească. Local și temporar vor fi precipitații.