Prognoza meteo. Cum va fi vremea în duminica alegerilor europarlamentare şi a referendumului

PROGNOZA METEO 3 ZILE. Meteorologii anunță încălzirea vremii, însă nu vom scăpa de ploi și furtuni cu grindină, venite din senin. În duminica votului ne vom bucura de vreme bună.

25 mai 2019, 17:45
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în duminica alegerilor europarlamentare şi a referendumului

LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi temporar noros în regiunile estice și în zonele de deal și de munte, unde, mai ales la începutul nopții, vor mai fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Spre dimineață, pe arii restrânse, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la deal și la munte și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi caldă, dar în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și în zona de munte, va deveni instabilă și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și, izolat, grindină. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, cerul variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, precum și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade pe litoral și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Mai ales dimineața, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul și centrul țării, precum și la deal și la munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări locale, mai ales la munte, cu precădere pe parcursul zilei, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, ziua și slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și munte, vremea se va menține instabilă și vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. În restul teritoriului vremea va fi caldă, cerul variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

TENDINŢE JOI – SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în general în jurul celor caracteristice perioadei, exceptând sud-estul teritoriului, unde vor caracteriza o vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă și în general instabilă.