PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. În regiunile intracarpatice precum și în zonele de deal și de munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, iar ca aspect predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin. În restul teritoriului, pe fondul prezenței în cea mai mare parte a timpului a norilor joși asociați trecător și pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniță, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale acestei date.

05 nov. 2018, 15:01
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.11.2018 ORA 20 – 06.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă de tip stratiform sau ceață, îndeosebi în regiunile extracarpatice, unde trecător și pe spații mici vor fi asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și la munte, în special pe creste. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vor fi nori joși sau ceață și trecător condiții de burniță, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.11.2018 ORA 08 – 07.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
În regiunile intracarpatice precum și în zonele de deal și de munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, iar ca aspect predominant frumoasă, cu cerul mai mult senin. În restul teritoriului, pe fondul prezenței în cea mai mare parte a timpului a norilor joși asociați trecător și pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniță, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale acestei date. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în
zona montană înaltă, cu precădere a Munților Banatului, precum și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade. Dimineața și noaptea, în zonele

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
În cea mai mare parte a intervalului vor fi nori joși, posibil asociați trecător cu burniță, condiții în care valorile de
temperatură, în special cele diurne se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
07.11.2018 ORA 08 – 08.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
În sudul și în estul țării, nebulozitatea joasă de tip stratiform va fi în general persistentă și trecător posibil asociată cu burniță pe spații mici, condiții în care valorile de temperatură se vor situa în jurul celor specifice datei. În restul teritoriului, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal, cu cerul variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în special, în zona montană aferentă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Nori joși vor fi prezenți în cea mai mare parte a intervalului, trecător vor fi condiții de burniță, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
08.11.2018 ORA 08 – 09.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde cerul se va menține variabil spre mai mult senin. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa doar puțin peste cele caracteristice perioadei și vor fi înnorări, cu nebulozitate stratiformă mai ales la începutul intervalului și noaptea, când pe arii restrânse va fi și ceață și posibil burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între -4 și 9 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Valorile termice se vor situa doar puțin peste mediile multianuale. Cerul va avea înnorări, cu nebulozitate stratiformă mai ales dimineața și noaptea când vor fi și condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 4…6 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
09.11.2018 ORA 08 – 10.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în regiunile sud-estice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade, iar cele minime între -4 și 9 grade. În zonele joase de relief, cu precădere din sud și est, pe arii restrânse se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales dimineața și noaptea când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
10.11.2018 ORA 08 – 13.11.2018 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a ploilor, slabe cantitativ, se va menținemai ridicată în regiunile extracarpatice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor slabe va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului.