PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Publicat: Marţi, 25 Iunie 2019 22:20 // Actualizat: Marţi, 25 Iunie 2019 22:20 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi călduroasă, local caniculară în zonele joase de relief. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități la câmpie și podiș.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va continua să se încălzească, devenind caniculară pe arii restrânse în Câmpia de Vest. Disconfortul termic va fi accentuat, iar în orele amiezii indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități în zonele de câmpie și podiș. Cerul va fi mai mult senin și doar izolat, în extremitatea de sud a țării și în Carpații Meridionali vor mai fi unele înnorări, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi și condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic accentuat. În orele amiezii indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi în jur de 33 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi călduroasă, local caniculară în zonele joase de relief. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități la câmpie și podiș. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și noaptea gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere la început în regiunile din jumătatea nordică a țării, la deal și la munte, apoi local și în rest. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi caniculară în orele amiezii, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu o probabilitate ridicată pentru înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului seara și noaptea. Temperatura maximă va fi în jur de 35 de grade, iar cea minimă de 19...20 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa, în general, în jurul celor caracteristice acestei perioade, ușor mai scăzute în nord-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele amiezii când, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare în zonele montane, precum și în sudul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, viteze mai mari urmând a se înregistra în Moldova și pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 32 de grade, iar cele minime în general între 9 și 16 grade.

BUCUREŞTI Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele amiezii, când probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi în creștere. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi semnificativ în intensitate. Temperatura maximă va fi de 28...30 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Valorile termice vor continua să scadă ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și spre seară când cu totul izolat vor mai fi ploi de scurtă durată cu precădere în estul și sud-estul țării. Vântul va avea intensificări temporare pe parcursul zilei cu precădere în jumătatea nordică. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI Valorile termice vor continua să mai scadă ușor, astfel că maxima termică va fi de 26...27 de grade, iar minima de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele prânzului, dar probabilitatea de averse va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO DE DUMINICĂ PÂNĂ MARŢI Valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale în prima zi, apoi vor crește ușor, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi mai ridicată la sfârșitul intervalului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea vremea bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H