PROGNOZĂ METEO. Cum va fi vremea în weekend

Publicat: Joi, 12 Septembrie 2019 17:01 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 17:01 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZĂ METEO. Vremea va fi în general frumoasă, dar în zonele montane începe să se răcească.

VINERI

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare după orele amiezii la munte și în regiunile nordice și nord-estice, unde doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului, iar la cote mai reduse pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral și 32 de grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 10 grade.

SÂMBĂTĂ

În nordul și nord-estul țării, vremea se va răci, vor fi înnorări și pe spații restrânse, cu precădere în zonele montane, trecător va ploua slab. În restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar local și temporar și în restul zonelor, în special în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei și 31...32 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 4...5 grade în zonele depresionare din nord-vest și din centru și 17...18 grade în extremitatea sudică a teritoriului.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 30...31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar vântul va deveni în general moderat. Minima termică se va situa în jurul valorii de 16 grade.

DUMINICĂ

Temperatura aerului va marca o scădere față de intervalul precedent și în regiunile din jumătatea de sud, astfel că, la nivelul întregii țări, valorile se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, precum și pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa în general între 21 și 29 de grade, iar minimele între 5 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar minima de 12...14 grade.

LUNI

Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în a doua parte a intervalului când vor fi condiții pentru ploi slabe în nordul țării. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la munte precum și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar minimele între 10 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar minima de 14...16 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 12 grade.

DE MARŢI PÂNĂ JOI

Vremea va fi călduroasă în prima zi, apoi se va răci în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoză prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vreme
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H