PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în săptâmâna 16 – 22 martie

PROGNOZA METEO. Începutul săptămânii debutează cu vreme frumoasă, ploi slabe şi, izolat, intensificări ale vântului. De la mijlocul săptămânii, temperaturile încep să scadă treptat, ploile şi vântul se intensifică.

15 mart. 2015, 13:31
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în săptâmâna 16 – 22 martie

PROGNOZA METEO. Luni vremea va fi în general frumoasă si mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări in orele diminetii in sud-vestul ţării, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificări locale la munte, în Dobrogea, Muntenia, sudul Banatului şi al Moldovei, iar maximele zilei vor fi cuprinse între 8 grade in depresiuni şi pe litoral si 16 grade in Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Bucuresti va fi vreme predominant frumoasă, cu cer variabil, insa vânt moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea obişnuită pentru această dată, va fi de 13…14 grade.

PROGNOZA METEO. Marti vremea ramane calda in regiunile vestice şi nord-vestice, dar in rest temperaturile sunt in scadere usoara si devin apropiate de normele perioadei. Dar ziua se anunta insorita si lipsita de precipitatii, iar norii se aduna abia începând cu orele serii, în estul şi sud-estul ţării, iar spre sfârşitul noptii urmatoare pe alocuri apar precipitaţii slabe mixte. Vântul are in continuare intensificări la munte, dar si in sudul si sud-estul tarii, iar temperaturile pornesc de la numai 4 grade pe litoral si ating 17 grade foarte generoase in Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Capitala, marti va fi vreme frumoasa ca aspect, dar in usoara racire, maxima zilei devine cea normala climatologic, in jurul valorii de 11 grade la amaiza. Iar ziua se anunta insorita si doar vantul sufla mai agitat.

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea va continua să se răceacă, devenind normală din punct de vedere termic în regiunile intracarpatice si chiar ceva mai rece decat ar fi normal in restul tarii. De altfel, in regiunile sudice, estice şi centrale norii stau adunati si aduc precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Dobrogea, Muntenia şi pe alocuri în Transilvania şi predominant ploi în Oltenia. În restul teritoriului, soarele predomina si preicpitatile lipsesc. Vântul nu se domoleste, are intensificări mai ales in cursul zilei, atat in zona montană, cat şi în jumătatea estică a ţării, cu viteze mai mari în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. In aceste conditii, maximiele zilei pornesc de la numai 2 grade in cateva localitati din estul tarii si abia mai ating 11 grade prin vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Bucuresti, miercuri racirea continua, la amiaza vor fi aproximativ 6 grade in termometre, cu aproximativ 5 grade mai rece decat ar trebui, iar cerul ramane noros si din cand in cand cad preicpitatii, predominant ploi ziua şi mixte în cursul nopţii urmatoare. Iar vântul are si el intensificari, îndeosebi în cursul zilei.

PROGNOZA METEO. Joi norii persista peste jumătatea estică a ţării, unde continua sa cada precipitaţii mixte, iar in restul teritoriului înnorările sunt doar temporare si doar pe alocuri cad precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. La munte va ninge. Vântul va prezenta intensificări în zona montană, iar maximele vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade la scara intregii tari. Dar in zilele urmatoare se asteapta o incalzire, spre weekend vorbim din nou despre vreme calda pentru data din calendar, dar inca sunt precipitatii mixte in est şi sud-est vineri si ploi slabe duminica in vest, nord şi centru.