Prognoza meteo de weekend. Temperaturi în urcare, cu ploi şi ceaţă dimineaţa. Cum va fi vremea la Bucureşti

Vremea se menţine rece, chiar dacă temperaturile din termometre mai cresc. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă şi vor fi depuneri de polei. În Bucureşti, vremea va fi în continuare închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Temperatura maximă va fi de 3...5 grade.

02 dec. 2022, 16:22
Prognoza meteo de weekend. Temperaturi în urcare, cu ploi şi ceaţă dimineaţa. Cum va fi vremea la Bucureşti

Prognoza meteo 3 decembrie. La noapte, cerul va fi mai mult acoperit în regiunile extracarpatice și va prezenta înnorări temporare în rest, iar cu totul izolat și trecător vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 3 grade. Pe arii restrânse în zonele joase de relief, cu precădere în nord-vest și centru, va fi ceață.

București. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad.

 

Prognoza meteo 3 decembrie – SAMBATA
Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior în regiunile intracarpatice, unde cerul va prezenta temporar înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață. În celelalte zone vremea se va menține închisă, trecător și izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, iar noaptea și la altitudini mari în Carpații Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade.

București. Vremea va fi în continuare închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, potrivit ANM.

 

Prognoza meteo DUMINICA
Valorile termice se vor menține peste normele caracteristice perioadei în regiunile intracarpatice și în jurul acestora în rest. Nebulozitatea va fi în general persistentă în sud și est, unde, mai ales seara și noaptea local vor fi precipitații slabe, în timp ce, în restul zonelor înnorările vor fi temporare și precipitațiile doar pe alocuri. Vor predomina ploile, iar la munte ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la altitudini mari în Carpații Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Local în interiorul arcului carpatic și pe suprafețe mai mici în restul teritoriului se va semnala ceață, iar cu totul izolat vor fi condiții de polei.

București. Înnorările vor fi persistente și vor fi condiții, ziua de burniță, iar noaptea de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo de Crăciun şi Revelion 2023. Unde va ninge în Ajun

 

Prognoza meteo actualizată Cum va fi vremea în Sfântul Nicolae

Prognoza meteo LUNI

Valorile termice vor continua să crească ușor în majoritatea zonelor și vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în regiunile intracarpatice și în jurul celor normale în rest, exceptând nord-estul țării unde vremea va fi relativ rece. Înnorările vor fi mai persistente în sud și în est, iar în celelalte regiuni cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi slabe sau burniță pe alocuri în sud și în centru și pe spații mici în rest; în Moldova trecător vor fi și precipitații mixte, iar la munte local mai ales ninsori și lapoviță și izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane și temporar, cu viteze mai mici, și în nordul Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei și 12 grade în dealurile din Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

București. Vremea va fi în general închisă și temporar vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, normală pentru această dată, va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de 3…4 grade (valori mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul lunii decembrie). Vor fi condiții ca trecător să se formeze ceață.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO de Crăciun. Ninge de Sărbători, un ciclon polar aduce zăpadă în România. Temperaturile resimţite scad la MINUS 20-30 de grade Celsius

 

Prognoza meteo MARTI
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în prima decadă a lunii decembrie în aproape toată țara; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 13 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și vor fi ploi temporare în majoritatea zonelor, mai frecvente în jumătatea de vest. La munte se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Banat și trecător în nordul și în centrul teritoriului. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, va fi ceață.

București. Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale în prima decadă a lunii decembrie. Cerul va avea înnorări și vor fi posibile ploi slabe, cu precădere în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. Trecător vor fi condiții de ceață.