Prognoza meteo. Disconfort termic accentuat, săptămâna când ar fi bine să fim la munte sau în apa mării

LA NOAPTE În sud-vestul țării vor fi înnorări temporar accentuate, iar local în Banat, Oltenia și izolat în Crișana - descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și averse. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, vor fi posibile pe arii restrânse ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab până la moderat.

25 iun. 2022, 19:22
Prognoza meteo. Disconfort termic accentuat, săptămâna când ar fi bine să fim la munte sau în apa mării

Prognoza meteo DUMINICA. Vremea va fi călduroasă în vest și nord-vest și pe arii mai restrânse în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-vest, est și în sud-est. Izolat vor fi posibile cantități de apă însemnate și grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. BUCUREȘTI Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și probabilitate în creștere pentru averse și descărcări electrice după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Cod galben de vreme extremă. Unde lovesc furtunile în orele următoare. HARTĂ
Prognoza meteo LUNI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, cu disconfort termic în creștere mai ales în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări, ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, după-amiaza și seara, local în zona montană și submontană și pe arii restrânse în est și în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei în Moldova, Dobrogea și în estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest. BUCUREȘTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în creștere față de intervalul precedent, va avea maxima în jurul valorii de 32 de grade și minima de 17…20 de grade.

PROGNOZA METEO. Un val de aer tropical loveşte România. Va fi infernal şi la umbră
Prognoza meteo MARTI Vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară mai ales în zonele vestice unde și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte și în regiunile sudice unde izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. BUCUREȘTI Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme călduroasă. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab pe parcursul nopții. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo MIERCURI Vremea va fi călduroasă, caniculară îndeosebi în regiunile din jumătatea de vest a țării, iar disconfortul termic va fi accentuat în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în est, sud-est și la munte, unde pe arii restrânse, probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. BUCUREȘTI Vremea va deveni caniculară după-amiaza, cu o temperatură maximă de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, după[1]amiaza vor mai fi posibile ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 17…20 de grade.

Prognoza meteo DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei. În orele după-amiezilor și ale serilor vor fi ploi de scurtă durată, cu probabilitate mai mare în zonele montane.