PROGNOZA METEO. După valul de căldură, vremea se răceşte accentuat. Cum se anunţă în weekend

Publicat: Joi, 23 Februarie 2017 16:00 // Actualizat: Vineri, 24 Februarie 2017 16:32 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că după valul de căldură din aceste zile, vremea se va răci accentuat, apoi iar se va încălzi. 

PROGNOZA METEO VINERI 24 FEBRUARIE. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în depresiuni și 20 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 7 grade. În cursul zilei, cerul va
fi variabil, cu înnorări în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde local va ploua, în general slab cantitativ. Noaptea înnorările vor cuprinde şi restul teritoriului și vor fi precipitații pe arii relativ extinse sub formă de ploaie, iar în zona montană, Maramureş, Transilvania şi dealurile Moldovei, treptat, vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse, la deal şi la munte, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte, cu viteze de peste 80...90 km/h pe crestele înalte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în cea mai mare parte a intervalului, dar se va înnora spre sfârșitul nopţii, când va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări mai ales în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade. 

PROGNOZA METEO SAMBATA 25 FEBRUARIE. Vremea se va răci accentuat în toată ţara, devenind normală termic pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 1-2 grade în depresiuni şi 8-9 grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între minus 10 şi zero grade. Cerul va avea înnorări și vor cădea precipitații, mai ales averse, în cursul zilei îndeosebi în sudul, estul și centrul țării, iar noaptea pe arii restrânse în sud și cu totul izolat în rest. În regiunile sud-estice, dar cu precădere în Muntenia, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, iar în sudul şi estul Transilvaniei, în zonele deluroase din sud şi est şi izolat în restul zonei extracarpatice precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar în prima parte a intervalului și în regiunile sudice, estice și centrale.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci accentuat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea MINIMĂ VA FI DE -2...0 grade. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei și la începutul nopții când vor fi precipitaţii moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub formă de ploaie. În a doua parte a nopții, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat și cu intensificări trecătoare în primele ore ale intervalului, apoi va slăbi treptat.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ 26 FEBRUARIE. Valorile termice vor fi, în general, comparabile cu cele
din intervalul precedent, apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros
și, spre seară și noaptea, izolat în regiunile nordice vor fi condiții pentru precipitații slabe mixte, iar în nordul Carpaților Orientali vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața.

PROGNOZA METEO LUNI 27 FEBRUARIE. Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în depresiuni și 14 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în sud-est, dar condițiile
de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, local va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea se va încălzi. Temperatura maximă va fi de 11..12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA MARTI 28 FEBRUARIE, MIERCURI 1 MARTIE, JOI 2 MARTIE. Vremea va fi caldă. Local și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. BUCUREŞTI Vremea va fi caldă, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mare în a doua parte a intervalului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 01:58
Răspunde | Votează email 1 email
Neagu Mircea
Eu cred ca ar trebui sa se Incalzeasca Vremea , deoarece , pe 28 Februarie 2017 , ar trebui sa se Reintoarca Randunelele ! Iar daca Randunelele se Reintorc pe 28 Februarie 2017 , atunci , Probabil , vine Vremea Calda de Primavara .
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H