PROGNOZA METEO. Fenomenul meteo care va afecta România până în preajma Sărbătorilor de iarnă

PROGNOZA METEO. LA NOAPTE, cerul va deveni variabil în vestul și sud-vestul țării, unde ploile se vor semnala cu totul izolat, în timp ce în celelalte regiuni vor fi înnorări și local va ploua slab sau va burnița. În Carpații Orientali și la altitudini mari în Meridionali vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, izolat se va depune polei, iar vântul va avea intensificări, temporar viscolind sau spulberând zăpada. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât cele normale la această dată, vor fi cuprinse, în general, între 0 și 9 grade. Se va semnala local ceață, cu precădere în vest și sud-vest. BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, mult mai ridicată decât normal la această dată, va fi de 4...6 grade. Vor fi condiții de ceață. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile ANM pentru următoarele zile.

14 dec. 2019, 18:22
PROGNOZA METEO. Fenomenul meteo care va afecta România până în preajma Sărbătorilor de iarnă

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date, în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar probabilitate de ploaie scăzută. În zonele joase, pe arii relativ restrânse, cu precădere dimineața și noaptea, se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, unde temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, iar cele minime între -10 grade în estul Transilvaniei și în jur de 7 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. BUCUREŞTI Valorile termice diurne se vor situa peste cele caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în general frumoasă, iar procesul de încălzire al vremii va continua urmând a se înregistra temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile intramontane și 9 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață sau nebulozitate joasă. BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -7 grade. Izolat, cu precădere dimineața și noaptea, se va forma ceață. BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă, iar valorile termice cu mult mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -6 grade. Pe arii restrânse, cu precădere dimineața și noaptea, va fi ceață sau nebulozitate joasă. BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Dimineața și mai ales noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE JOI PANA SAMBATA. Valorile termice vor fi mai ridicate față de normalul perioadei, iar probabilitatea de precipitații va fi în creștere, cu precădere spre sfârșitul intervalului.