PROGNOZA METEO. Furtuni violente şi în weekend. Când scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Vreme capricioasă şi la sfârşitul săptămânii, iar săptămâna începe tot cu necesitatea umbrelei

19 iun. 2020, 17:54
PROGNOZA METEO. Furtuni violente şi în weekend. Când scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Vremea va fi în continuare instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe spații mici grindină și vijelii. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii extinse în vestul, nordul, centrul, estul și sud-estul țării și local în rest. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și mai ales pe parcursul zilei și spre seară vor fi intervale cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

Vremea se va menține instabilă și vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe spații mici vijelii și grindină. Astfel de fenomene se vor semnala în vestul, nordul, centrul și estul țării și local în rest. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi însemnate, local 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 11 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat și vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade 

PROGNOZA METEO LUNI

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe spații mici grindină și vijelii, mai ales după-amiaza și la începutul nopții. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după orele amiezii, când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil, vijelii și grindină. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade. 

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, mai ales dupăamiaza și în prima parte a nopții, când se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe spații mici vijelii și grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi instabilă și vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.