Prognoza meteo ianuarie – februarie. Ninsori şi ger în toată ţara în următoarele săptămâni

Meteorologii anunţă ger şi ninsori până spre sfârşitul lunii ianuarie. Sunt aşteptate temperaturi de până la minus 18 grade.

12 ian. 2021, 09:29
Prognoza meteo ianuarie – februarie. Ninsori şi ger în toată ţara în următoarele săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru intervalul 11 ianuarie – 8 februarie.

Prognoza meteo săptămâna 11.01.2021 – 18.01.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.
Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Citeşte şi: Prognoza meteo până pe 24 ianuarie. Se anunţă ger în toată ţara

 

Prognoza meteo săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

 

Prognoza meteo săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general excedentar, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

 

Prognoza meteo săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

 

Prognoza meteo MARTI. Vremea se va menține în general închisă și temporar se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ în regiunile sudice și sud-estice și local în rest. Vor predomina ninsorile, iar în Bărăgan și Dobrogea vor fi și intervale cu lapoviță și ploaie și se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului, dar mai ales pe litoral, iar în cursul nopții și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între -7 și 0 grade, ușor mai ridicate doar pe litoral.

Vremea în BUCUREȘTI: se va menține predominant închisă. Temporar vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 1 grad, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.


loading...