Prognoza meteo. În Marea Britanie se anunţă ninsori. Cum va fi vremea de Paşte

Prognoza meteo. În Marea Britanie meteorologii anunţă ninsori. Un nou strat de zăpadă se va depune în următoarele zile. 

19 mart. 2020, 07:01
Prognoza meteo. În Marea Britanie se anunţă ninsori. Cum va fi vremea de Paşte

Prognoza meteo. Zăpada, ploile, inundațiile și gheața au fost fenomenele care au dominat vremea de iarnă până acum și se pare că britanicii vor mai avea parte de încă un episod de ninsori. Hărțile de la Netweather și WXCharts arată că în următoarele zile va ninge în mai multe zone din Marea Britanie. 

În acelaşi timp, prognoza pe termen lung de la The Weather Outlook prevede temperaturi ridicate, de 24 de grade C, în perioada sărbătorilor de Paște, potrivit Express.co.uk.

Însă, în următoarele zile, hărţile de la Netweather arată că va ninge abundent în Scoția și în anumite zone din nordul Angliei. De asemenea, sunt aşteptate ploi torenţiale şi vânt în Țara Galilor și Midlands, precum și în Irlanda de Nord. Această prognoză vizează ziua de miercuri seara și de joi.

În acelaşi timp, diagramele meteo de la WXCharts arată rafale de zăpadă în Scoția, în zone din nordul Angliei și Irlanda de Nord.

Meteorologul Alex Burkill de la Met Office avertizează că joi noaptea în Scoția, nordul Angliei și Irlanda de Nord, dar şi în nordul Țării Galilor, temperaturile vor scădea sub pragul de îngheț, coborând la valori minime de aproximativ -6° C.

Prognoza Meto La noapte

Seara vor fi nori și ploaie în zone din Țara Galilor și în estul, centrul și sudul Angliei, trecând apoi spre sudul Marii Britanii. Va fi rece şi se aşteaptă intervale senine, îngheț răspândit și averse, în principal în Scoția.

Prognoza Meto Joi

În sudul Marii Britanii va fi în mare parte înnorat, cu ploi pe alocuri, mai ales în sudul Țării Galilor și sud-vestul Angliei. În restul teritoriului, vor fi perioade senine şi unele averse, precum şi ploi torenţiale în principal în Scoția.

Prognoza Meto De vineri până duminică

În multe zone va fi o vreme stabilă, deși destul de rece, cu înghețuri peste noapte și vânt rece. Va fi mai înnorat în sud și vest, unde vor fi șanse de ploaie.

Citeşte şi PROGNOZĂ METEO. Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Ploile, lapoviţa şi ninsoare revin din weekend