PROGNOZA METEO. Începând de duminică noapte se întoarce gerul, de luni revin ninsorile

PROGNOZA METEO. Începând de duminică noapte, meteorologii anunţă că vremea se va răci din nou în cea mai mare parte a ţării.Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -20 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -5...-3 grade pe litoral.

14 ian. 2017, 12:25
PROGNOZA METEO. Începând de duminică noapte se întoarce gerul, de luni revin ninsorile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În regiunile intracarpatice şi la munte cerul va fi mai mult noros şi local va mai ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar îndeosebi în prima parte a nopţii, în Dobrogea, vor mai fi unele înnorări şi pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii mixte. Spre dimineaţă se va semnala ceaţă, local în Muntenia şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane unde va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -13 şi -3 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral şi în Delta Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va deveni variabil, iar spre sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -7…-6 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până în jurul valorii de -11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va răci şi va fi ger în cursul nopţii, în cea mai mare parte a ţării. În regiunile vestice, nordice şi centrale, vor fi înnorări mai ales ziua, dar numai pe arii restrânse va mai ninge slab, îndeosebi în Maramureş şi la munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar în zonele joase, izolat dimineaţa şi local noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceaţă şi izolat fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -20 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -5…-3 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răci, devenind geroasă noaptea. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa, dar mai ales în cursul nopţii se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar minima va fi de -9…-10 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până în jurul valorii de -14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea mai ales în centru, nord şi nord-est. În cursul zilei cerul va fi temporar noros, iar în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli. Spre seară şi noaptea, nebulozitatea se va accentua şi va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de sud, ninsorile se vor extinde şi vântul se va intensifica. În estul Dobrogei, trecător precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 și 3 grade, iar cele minime se vor situa între -11 și -1 grad, izolat mai scăzute în Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei.

VRMEA ÎN BUCURŞTI. Vremea va fi deosebit de rece, iar în primele ore ale intervalului va fi geroasă. Cerul va fi înnorat, în primele ore ale zilei va fi ceaţă cu depunere de chiciură, apoi spre seară şi noaptea va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar minima va fi de -5…-4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţă şi noaptea în nord şi centru. Cerul va fi variabil în nord-vestul şi parţial în centrul teritoriului, iar în rest mai mult noros. Temporar va ninge în regiunile sudice şi sud-estice, unde şi vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei şi în sudul Banatului, spulberând zăpada. În celelalte regiuni, ninsorile vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în nordul Moldovei şi 3 grade în zona deluroasă din Banat şi Crişana, iar cele minime se vor situa, în general între -15 şi -5 grade. În zonele joase de relief din vest şi centru, îndeosebi în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, temporar va mai ninge, iar vântul va prezenta intensificări spulberând zăpada. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar minima va fi de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă noaptea, îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului. În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, iar mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă cu depunere de chiciură sau fulguieli. În rest înnorările vor persista, în special în prima parte a intervalului, când îndeosebi în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, local va mai ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul ţării, mai ales în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi -1 grad, iar cele minime se vor situa între -19 şi -7 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de rece. Înnorările vor persista şi mai ales în prima parte a intervalului va mai ninge iar vântul va sufla moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de -9 grade.

PROGNOZA METEO JOI, VINERI, SÂMBĂTĂ. Vremea va fi rece, geroasă în timpul nopţilor şi al dimineţilor în cea mai mare parte a ţării. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi mai ridicată la începutul intervalului, îndeosebi în partea de sud-vest a teritoriului. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură. Vremea va fi rece, geroasă în timpul nopţilor şi al dimineţilor.

VREMEA ÎN BUCURESTI. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi în diminuare, dar vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.