Prognoza meteo lunară. Cum va fi vremea la început de an şcolar

Meteorologii ANM a anunţat prognoza meteo pentru luna septembrie şi început de octombrie. La început de an şcolar vremea va fi în încălzire, iar temperaturile vor fi apropiate şi local chiar uşor mai ridicate decât cele caracteristice perioadei, cu valori diurne de 24... 27 de grade.

07 sept. 2021, 17:15
Prognoza meteo lunară. Cum va fi vremea la început de an şcolar

Prognoza meteo în săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO 8 septembrie. Vreme frumoasă de Sfânta Maria Mică, spre sfârşitul săptămânii se va încălzi mai mult

Prognoza meteo în săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în sud-vest.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu o tendință ușor deficitară, local, în jumătatea estică a țării.

Citeşte şi: Ordinul care prevede regulile pentru derularea anului şcolar, publicat în Monitorul Oficial

Prognoza meteo în săptămâna 20.09.2021 – 27.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local.

Prognoza meteo în săptămâna 27.09.2021 – 04.10.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă, vor fi local deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


loading...