PROGNOZĂ METEO. Ne aşteaptă temperaturi de vară în weekend

Publicat: Joi, 10 Octombrie 2019 17:00 // Actualizat: Joi, 10 Octombrie 2019 17:00 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va menține predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an. 

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor marca o scădere în regiunile sudice și estice, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, în timp ce în restul teritoriului vor fi ușor mai mici. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua și izolat ploi slabe, cu precădere la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În zonele joase, izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 21 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că valorile termice vor fi apropiate și local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade, local mai scăzute în Transilvania, spre -5 grade în depresiunile din estul regiunii, unde se va produce brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade. Dimineața și noaptea, mai ales în zona preorășenească vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO pentru perioada 7 - 20 octombrie. ANM: Frig în toată ţara, apoi temperaturile urcă până la 24 de grade Celsius

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei și al Munteniei, iar cele minime între -2...0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14...15 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, în zonele joase, în special din sud și est, pe arii restrânse se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menține predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 grade, iar cele minime între -1...0 în estul Transilvaniei și 15...16 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, în sudul Banatului și în zona litoralului. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI

Deși valorile termice vor fi în scădere ușoară față de ziua precedentă, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii octombrie. Temperatura maximă va fi de 24...25 de  grade, iar cea minimă de 8...10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea, mai ales în zona preorășenească, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZĂ METEO. TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 15.10.2019 ORA 09 - 18.10.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor menține peste normele climatologice ale perioadei în prima zi a intervalului, apoi vor scădea treptat. Ploi slabe se vor semnala pe arii restrânse mai ales în vest, centru și nord.

LA BUCUREŞTI

Vremea va continua să fie caldă în primele două zile ale intervalului, apoi valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va rămâne redusă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vreme vreme bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H