PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021. Scoatem hainele groase din garderobă dacă pandemia nu ne ţine în case

ANM a anunţat vineri prognoza pe patru săptămâni. Vremea se anunţă schimbătoare în luna octombrie, cu temperaturi scăzute, ceaţă, brumă, dar şi zile însorite.

01 oct. 2021, 08:51
PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021. Scoatem hainele groase din garderobă dacă pandemia nu ne ţine în case

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021. În săptămâna 4 octombrie-11 octombrie

, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte în extremitatea de est a ţării.

În ceea ce priveşte precipitaţiile va ploua mai mult în jumătatea nord-vestică a ţării, iar în rest cantităţile vor fi normale pentru acest interval.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021. Când şi unde vin ninsorile adevărate
Minimele vor coborî de la o zi la alta. Pe parcursul acestei săptămâni, mai ales pe parcursul dimineților de miercuri, joi și vineri, înregistrăm valori aproape de zero grade Celsius sau chiar negative în depresiunile din estul Transilvaniei, până la valori de cel mult 5-8 grade în zonele nordice și centrale și numai 10-11 grade în sud și sud-est. Vorbim și de precipitații începând din această noapte în special în Banat, Oltenia, Crișana, la nivel local, în Transilvania și Muntenia, iar mâine, mai accentuat vorbim în continuare de cantități mai însemnate în același zone, în vestul, sud-estul, centrul țării. Temperaturile nu vor depăși, la nivelul maximelor, 12-21 de grade, la nivelul întregii țări. La nivelul minimelor, vor fi între 0 și 11 grade” a anunţat Elena Mateescu, director ANM.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021 În săptămâna 11 octombrie-18 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo 1 octombrie. Vremea se menţine rece şi va ploua în mai multe zone
PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2021 În săptămâna 18 octombrie-25 octombrie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE Şi în săptămâna 25 octombrie-1 noiembrie, mediile valorilor termice şi cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.