PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Temperaturi ridicate şi în lunile următoare, vezi cum o să fie VREMEA până în octombrie

Publicat: Vineri, 21 Iulie 2017 13:14 // Actualizat: Vineri, 21 Iulie 2017 15:11 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare.

Documente atasate:

PROGNOZA METEO AUGUST 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud- estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestic.

Vezi aici: 21 IULIE 2017 ESTIMĂRI METEOROLOGICE PENTRU INTERVALUL AUGUST– OCTOMBRIE 2017

PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud - estul, sudul si vestul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARĂ A AERULUI- Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud - est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

PRECIPITAŢII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
21 iul 16:06
Răspunde | Votează email 1 email
costel
asta nu e prognoza nu intelegi nimic
1
EUR
4.7582
RON
14 Oct
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H