PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească. Maximele ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea va continua să se încălzească, duminică. Luni, vremea va fi călduroasă în regiunile extracarpatice şi instabilă în rest. Marţi, deşi temperaturile vor scădea şi în regiunile extracarpatice şi în cele centrale, vremea rămâne călduroasă în est și în sud-est.

20 aug. 2016, 15:56
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească. Maximele ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea va continua să se încălzeasă, devenind călduroasă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei și 34 de grade, cel mai probabil in estul, sud-estul Munteniei. Ziua incepe cu vreme frumoasa in general, dar după-amiaza și seara, la deal și la munte, și izolat în restul teritoriului, iar noaptea local în vest și nord-vest, instabilitatea atmosferica va fi tot mai accentuata si vor fi înnorări, averse și descărcări electrice. Punctiform, cantitățile de apă vor depăşi 15…20 l/mp și vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla cu unele intensificări în sud-est, dar de scurtă durată și în celelalte regiuni, în timpul ploilor.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul slab, cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi călduroasă în regiunile extracarpatice şi instabilă în rest. Peste zi in vestul şi in nord-vestul, iar noaptea în jumătatea de sud-vest a teritoriului, vor fi înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea trecător aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină şi cantităţi de apă ce vor depăşi 20…25 l/mp. Astfel de fenomene vor fi prezente, îndeosebi spre seară și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scădere accentuată în regiunile vestice şi nord-vestice, vor avea valori de la 21…22 de grade în Banat şi în dealurile Crişanei până la 34…35 de grade în sudul şi estul Munteniei şi vestul Dobrogei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă. Cerul, variabil ziua, se va innora temporar noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi rafale de vant . Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade.

PROGNOZA METEO. MARŢI, deşi temperaturile vor scadea şi în regiunile extracarpatice şi în cele centrale, vremea ramane călduroasă în est și in sud-est. Cerul va fi mai mult noros în Oltenia şi Muntenia dar va avea înnorări temporar accentuate si în celelalte regiuni. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în sudul şi sud-vestul ţării şi pe arii relativ extinse, mai ales ziua, în centru şi est. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în sudul Banatului și 33 de grade în Bărăgan şi în Delta Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, vor fi descărcări electrice dar și intensificări ale vântului. Se racoreste si aici, temperatura maxima nu trece de 28..29 de grade.