PROGNOZA METEO pe trei zile: După dimineţile ceţoase, vremea se anunţă frumoasă

Publicat: Marţi, 08 Octombrie 2013 17:33 // Actualizat: Marţi, 08 Octombrie 2013 17:33 // Sursa: romaniatv.net

Următoarele zile vor fi frumoase, cu o vreme de toamnă caldă, chiar dacă dimineţile vor fi friguroase şi cu ceaţă. În weekend am putea să ne bucură de o vreme mai caldă ca de obicei, cu temperaturi până la 26 de grade, în unele zone.

Miercuri, în vestul ţării local plouă slab, în timp ce în rest ziua începe cu ceaţă, posibil şi câte o burniţă, dar apoi mai apare şi soarele, iar norii se adună abia spre seară când lasă pe alocuri câţiva stropi de ploaie. Vântul suflă şi el mai alert la munte, în sudul Banatului şi, trecător, în Moldova, iar la amiază temperaturile pornesc de la 13 grade pe litoral şi în Delta Dunării şi ating 19...20 de grade în nord-vestul mai însorit al ţării.

Şi în Bucureşti ziua de marţi începe cu puţină ceaţă, apoi soarele împarte cerul cu norii, care abia spre seară scutură şi câţiva stropi de ploaie, iar vântul nu creează probleme, iar la amiază termometrele vor indica 16...17 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

Joi, temperaturile amiezii vor fi cele potrivite pentru debutul celei de-a doua decade de octombrie, cu valori între 14 grade în nordul Moldovei şi 21 de grade în sudul Banatului şi în Lunca Dunării. Cât despre ploi, slabe cantitativ, acestea încă sunt de aşteptat la nivel local în nord şi centru. În restul teritoriului soarele câştigă însă tot mai mult teren, iar cele câteva ploi rămase din noapte mai sunt de interes doar în prima parte a zilei, iar în regiunile extracarpatice sunt şi condiţii ca izolat şi trecător să fie ceaţă în zori.

În Bucureşti, joi, dimineaţa poate să fie puţină ceaţă, apoi îşi face apariţia soarele, vântul nu are nicio adiere, iar la amiază mercurul din tremometre urcă spre 19...20 de grade, cam cât ar trebui la această dată.

Vineri, temperaturile încă mai cresc, în special în vestul, sudul şi centrul ţării, căci soarele predomină şi vântul rămâne liniştit. Doar dimineaţa în zonele joase ceaţa este din nou prezentă, iar în Moldova va fi asociată izolat cu ploi slabe sau burniţe. Prin urmare, la amiază, temperaturile maxime pornesc de la 15 grade în Bucovina şi ating 25 de grade în regiunile vestice.

Vineri, în Capitală va fi aer ceţos în zorii zilei, apoi soarele se ridică pe cer şi până la amiază se adună în termometre 22...23 de grade, va fi o zi călduţă, cu adieri plăcute ale vântului.

Sâmbătă, ne vom bucura de temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale, vorbim despre temperaturi maxime de la 16 grade în Moldova până la 25, poate chiar 26 grade în vestul ţării. Norii acoperă temporar cerul, iar dimineaţă va fi ceaţă, mai ales în regiunile extracarpatice, unde pot fi şi ceva ploi slabe sau burniţe. În ultima zi a săptămânii, dar şi în prima zi săptămânii viitoare temperaturile sunt apropiate de cele normale în această perioadă. Ploile aproape că lipsesc, dar ceaţa e prezentă dimineaţa în zonele joase, posibil asociată cu burniţă. Abia de marţi ploile îşi fac apariţia în vest şi la munte, iar temperaturile scad uşor.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 nov 15:23
...în limite normale, iar local în centrul, vestul şi sud-estul ţării vor fi posibile valori peste media climatologică. Vezi şi: PROGNOZA METEO pe trei zile: După dimineţile ceţoase, vremea se anunţă frumoasă Stirea originala: ...
09 oct 16:09
Votează email 0 email
...în limite normale, iar local în centrul, vestul şi sud-estul ţării vor fi posibile valori peste media climatologică. Vezi şi: PROGNOZA METEO pe trei zile: După dimineţile ceţoase, vremea se anunţă frumoasă PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea de...
09 oct 10:48
...se vor semnala ceaţă cu vizibiltate redusă sub 200m, izolat 50m, şi izolat posibil burniţă. Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe trei zile Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în Capitală şi în...
09 oct 08:23
Votează email 0 email
...(inclusiv drumurile aferente), se va semnala ceaţă cu vizibilitate sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe trei zile Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în Capitală şi...
08 oct 17:48
...ne bucură de o vreme mai caldă ca de obicei, cu temperaturi până la 26 de grade, în unele zone. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H