PROGNOZA METEO pe trei zile: Meteorologii anunţă o ameliorare a vremii. Vezi când se întorc ploile

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea se va ameliora, mercurul va mai urca în termometre cu câteva grade, iar norii rătăciţi vor mai scutura izolat ploi slabe. Din weekend însă, ploile se vor întoarce în majoritatea regiunilor.

05 mai 2014, 15:34
PROGNOZA METEO pe trei zile: Meteorologii anunţă o ameliorare a vremii. Vezi când se întorc ploile

PROGNOZA METEO. De marţi vorbim despre o ameliorare semnificativă a vremii. Se încălzeşte uşor, iar soarele preia controlul asupra cerului. Numai prin sud-vestul ţării şi pe la munte rămân câţiva nori rătăciţi ce vor scutura izolat ploi slabe, iar dimineaţa, trecător, în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali este posibil să mai cadă precipitaţii slabe şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul se agită din când în când pe litoral şi în zona montană înaltă, fără să fie însă foarte supărător. Amiaza vine cu maxime de la 14 grade în Moldova şi Delta Dunării şi 20 de grade în vest şi centru.

Se arată soarele marţi şi în Capitală, scăpăm de ploi, iar temperaturile cresc. Vântul adie uşor, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri se anunţă o vreme frumoasă, însorită şi din ce în ce mai caldă. Vântul va fi mai agitat în zona montană înaltă, dar şi prin Moldova, Crişana şi Banat. Amiaza vine cu temperaturi de la 15 grade pe litoral şi până la 24 de grade în sud-vestul Transilvaniei.

Şi în Capitală soarele ţine agenda acestei zile, în schimb vântul adie uşor din când în când. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi din păcate se strică vremea în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Se va răci uşor, norii se vor înmulţi şi mai ales după-amiaza şi seara va ploua în Banat, Crişana, Maramureş şi pe arii restrânse în Transilvania şi vestul Olteniei. Vorbim despre averse, cu tunete fulgere şi rafale de vânt. În celelalte zone însă va predomina o vreme frumoasă şi însorită, fără urmă de ploaie. După-amiaza termometrele vor arăta temperaturi ce vor pleca de la numai 15 grade în Dealurile de Vest şi vor atinge 23 de grade în est şi sud-est.

Bucureştenii vor avea parte în continuare de o vreme frumoasă, cu soare şi vânt liniştit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEOVineri, ploile vor prefera partea de nord-vest şi centru a ţării. În weekend vor fi din nou ploi în majoritatea regiunilor. Vorbim despre averse, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt, în timp ce valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, adică maxime termice cuprinse între 17 şi 25 de grade.

VEZI şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni