PROGNOZA METEO pe TREI ZILE. Meteorologii anunţă ZILE ÎNSORITE pentru următoarea perioadă

PROGNOZA METEO. Meteorologii au veşti bune pentru perioada următoarea. Începând de luni, vremea se va încălzi treptat. Izolat vor fi ploi de vară cu descărcări electrice şi răbufniri ale vântului.

18 mai 2014, 13:29
PROGNOZA METEO pe TREI ZILE. Meteorologii anunţă ZILE ÎNSORITE pentru următoarea perioadă

PROGNOZA METEO. Săptămâna începe cu vreme în general frumoasムși din ce în ce mai caldă. Amiaza vine cu maxime de la 20 de grade în Maramureș și estul Transilvaniei până la 26 de grade în regiunile extracarpatice. Va fi o zi însorită, dar și mâine se mai înmulțesc norii aducători de averse cu tunete și fulgere, mai ales dupăƒ-amiază și seară, local în zonele montane și doar izolat în restul teritoriului. Vântul se agită puțin în timpul ploilor, iar în restul zilei va fi destul de liniștit.

Bucureștenii vor fi răsfățați și mâine de razele generoase ale soarelui ce va ridica mercurul în termometre spre 25-26 de grade, în timp ce vântul nu va pune probleme.

PROGNOZA METEO. Ziua de marți vine cu vreme caldă, maximele termice vor pleca de la 19 grade în nordul Moldovei și se vor opri la 28 de grade în partea de sud a țării. Soarele domină cerul, cel puțin până în orele amiezii și ale serii când se mai ascunde după norii ce aduc ploi, cu fenomene elctrice și ușoare rafale de vânt local pe la munte și prin estul ţăƒrii și numai izolat în celelalte regiuni. Nu este exclus să cadă și grindină, iar cantităţile de apă pot fi izolat mai însemnate.

Vremea rămâne caldă și marți în Capitală, unde soarele ține agenda zilei. Vântul este liniștit, iar mercurul în termometre se avântă spre aproximativ 27 de grade – temperatură destul de generoasă pentru data din calendar.

Și pentru miercuri meteorologii anunța vreme caldă, iar instabilitatea atmosfericムse va manifesta mai ales după-amiază și noaptea prin nori amenințători ce aduc averse, tunete, fulgere și scurte intensificăƒri ale vântului, în zonele montane, local în sudul și estul teritoriului și izolat în rest. Vor fi condiții de grindină și este posibil ca punctiform să se strângă cantităţi mai însemnate de apă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în deltă și 28 de grade în vestul, sudul și centrul țării.

Tot caldă va fi vremea și miercuri în București, numai că dupăƒ-amiază și seara înmulțesc norii ce ar putea lăsa averse cu descăƒrcăƒri electrice și ușoare rafale de vînt. Temperatură maximムva fi de 27-28 de grade.

PROGNOZA METEO. În ultimele zile ale săptămânii vremea răƒmâne caldă la noi în țară, cu temperaturi maxime cuprinse între 22 și 30 de grade. Soarele nu lipsește din peisajul acestor zile, dar în special în orele dupăƒ-amiezelor va lăsa loc norilor ce aduc averse și descăƒrcăƒri electrice la nivel local, cu precădere în sudul ţării și în zonele deluroase și montane.