PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se schimbă săptămâna viitoare

Publicat: Sâmbătă, 15 Aprilie 2017 16:18 // Actualizat: Duminică, 16 Aprilie 2017 15:00 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO: Doar prima zi de Paşte va fi însorită şi frumoasă. De luni ploile cuprind cea mai mare parte a ţării, inclusiv Bucureştiul. De asemenea, temperaturile vor scădea simţitor.

PROGNOZA METEO: Duminică, în prima zi de Paşte, în sudul tării vremea se va mentine caldă, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată. În cursul zilei vor fi înnorări si va ploua în general slab, pe arii relativ extinse în nordul, centrul si estul teritoriului si local în rest. Spre seară si noaptea, înnorările vor fi mai accentuate în regiunile sudice si sud-estice, unde vor fi averse, posibil însotite de descărcări electrice si de grindină, iar izolat cantitătile de apă vor depăsi 15...20 l/mp. În zona montană înaltă, pe arii restrânse vor fi precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte, dar pe arii restrânse si în restul teritoriului, mai ales ziua. Temperaturile maxime, în scădere fată de ziua anterioară, se vor încadra între 11 grade in nordul Moldovei si 21 de grade in Oltenia si Muntenia Noaptea, vor fi conditii de brumă
în nordul si centrul tării.

Şi la Bucureşti, duminică, vremea va fi caldă. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros si doar trecător vor fi conditii să plouă slab. Seara si mai ales în cursul noptii, înnorările vor fi accentuate si vor fi averse, posibil însotite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade

PROGNOZA METEO: Luni, vremea va deveni rece pentru această dată în cea mai mare parte a tării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade in sud si est si 15 grade in vestul tarii. Vor fi înnorări accentuate în Oltenia, Muntenia ai Dobrogea, unde va ploua atât ziua cât ai noaptea, iar local cantitătile de apă vor fi însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros ai ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, în special în Carpatii Meridionali ai de Curbură, precipitatiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab ai moderat, cu intensificări, ziua, îndeosebi în regiunile sudice, iar pe parcursul noptii, în sud-estul ai în estul teritoriului precum ai la munte. Spre sfâraitul intervalului, izolat se va semnala brumă în regiunile vestice, nordice ai centrale.

Şi la Bucureşti, luni, vremea va fi rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Cerul va avea înnorări accentuate, va ploua aproape continuu si se vor cumula cantităti de apă mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO: Marţi, în ţară, deși valorile termice diurne vor marca o crestere usoară fată de ziua precedentă, în special în vest si sud-vest, vremea va fi răcoroasă, încă rece în regiunile estice. Cerul va fi temporar noros si va ploua în general slab, ziua local în sud-est si pe arii restrânse în rest, iar noaptea cu precădere în sud-vestul tării. La munte, la altitudini mari, vor mai fi precipitatii predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei în estul teritoriului si pe creste, iar spre sfârsitul intervalului în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in estul tarii si 17 grade in sud-vest. În cursul noptii se va produce brumă în nord, nord-est si centru si izolat în rest.

La Bucureşti, marţi, deşi valorile termice diurne vor creste usor fată de ziua precedentă, vremea va fi răcoroasă. Astfel, temperatura maximă va fi de 12...13 grade. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab în prima parte zilei si posibil din nou spre sfârsitul intervalului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H