PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Prima săptămână din 2019 se încheie cu ger şi ninsori

Publicat: Joi, 03 Ianuarie 2019 16:33 // Actualizat: Joi, 03 Ianuarie 2019 16:33 // Sursa: romaniatv.net

Vremea va fi mai rece decât în mod obşnuit decât pentru această perioadă, iar spre sfârşitul săptămâni se vor semnala ninsori în mai toată ţara.

Vineri, vremea se va răci în toată țara, astfel că valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată. Mai ales noaptea, va fi ger în Maramureș, Transilvania, zona deluroasă și pe suprafețe mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade in estul Transilvanieie și 2 grade in sudul Munteniei, iar cele minime între -16 grade în estul Transilvaniei și -3 grade în nordul litoralului. Cerul va avea înnorări temporare și doar pe suprafețe mici va ninge slab în vestul, nordul, centrul teritoriului, precum și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice (mai ales pe litoral) și la munte (cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură).

Şi în Bucureşti vineri vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros ziua, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -7...-6 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, spre -9...-8 grade.

Sâmbătă, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, chiar geroasă dimineața pe arii relativ extinse în nord, în centru, local în zona deluroasă și izolat în rest, iar noaptea pe suprafețe mici în depresiuni și în zona de deal a Olteniei și a Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade in estul Transilvanieie și 2 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -10 și -1 grad. Cerul se va înnora treptat, la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în restul teritoriului. Temporar va ninge, mai ales seara și noaptea, la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales în zona înaltă unde trecător va viscoli ninsoarea, precum și în vestul teritoriului, dar la cote mai reduse.

Şi la Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi mai rece decât în mod normal. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, când vor fi condiții pentru fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar minima de -7...-5 grade.

Duminică, vremea va fi în continuare rece, geroasă dimineața izolat în depresiunile din estul Transilvaniei și în dealurile sudice, iar noaptea pe spații mici mai ales în nord-vestul și centrul țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea cu caracter local. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste unde va viscoli ninsoarea, iar la cote mai reduse și în regiunile vestice, sud-vestice, estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime, în general, între -12 și -2 grade.

La Bucureşti, duminică, vremea va fi închisă și temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 0 grade, iar cea minimă de -6...-4 grade.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cum va fi vremea prognoza meteo pe trei zile vremea in bucuresti zapada ianuarie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H