PROGNOZA METEO pe trei zile: Temperaturile urcă până la 23 de grade

PROGNOZA METEO. Vom avea parte de o vreme frumoasă specifică mai degrabă sfârşitului de lună mai decât de martie, cu temperaturile ce vor urca, în unele regiuni, până la 23 de grade.

18 mart. 2014, 13:49
PROGNOZA METEO pe trei zile: Temperaturile urcă până la 23 de grade

PROGNOZA METEO. Miercuri va fi vreme deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie în regiunile sudice şi sud-estice, dar şi în celelalte regiuni vor fi temperaturi ridicate. Vorbim despre valori în orele amiezii de la 11 grade în nordul extrem al ţării, până la 24 în sud. Dar nu va fi o zi însorită, căci soarele se va ascunde adesea după nori, iar în Maramureş, în mare parte din Transilvania şi Moldova şi local în Banat şi Crişana, cu precădere la deal, îşi vor face apariţia şi ploile. În celelalte zone, doar pe alocuri va ploua, către seară. Şi, pentru că temperaturile sunt potrivite mai degrabă pentru luna mai, precipitaţiile vor fi sub formă de averse, posibil însoţite izolat de fulgere şi tunete. Vântul va fi şi el agitat în toate regiunile, cu rafale de peste 50…55 km/h, şi chiar mai puternice pe crestele înalte de munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri se menţine vreme cu mult mai caldă decât ar fi normal, la amiază vor fi 22….23 de grade, în loc de 11 grade cât ar trebui la această dată calendaristică, cu soare pe săturate şi câţiva nori în plus abia spre seară. Vântul însă devine tot mai sprinten, cu precădere în a doua parte a zilei.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se îndreaptă simţitor, cerul devine senin în toată ţara, nici vorba de ploi şi doar vântul încă rămâne mai alert la munte şi, local şi temporar, în Moldova. Iar maximele termice ale zilei sunt în continuare cu mult mai mari decât normele perioadei, cu valori de la 13 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei, până la 21 de grade în sudul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. La jumătatea săptămânii vremea rămâne frumoasa şi foarte caldă, cu aproximativ 20 de grade în termometre la amiază, cer senin şi vânt potolit, va fi încă o zi frumoasă de primavară.

PROGNOZA METEO. Vineri În toată ţara va fi deosebit de cald, la amiază se aşteaptă temperaturi cu până la 10….12 grade mai mari decât normele perioadei, de la 12 grade pe litoral până la 23 de grade la câmpie, în vestul şi sudul ţării. Iar ca aspect, vorbim de vremea frumoasă, cer senin şi doar în Banat şi Moldova, ca şi la munte, vântul de sud se arată mai alert.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri tabloul meteo nu se schimbă, timp frumos, mult mai cald decât ar trebui, 21…22 de grade la amiază şi nicio adiere de vânt.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă se menţine vremea frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Vor fi câţiva nori pe cer doar în est şi sud-est, în rest doar soare întreaga zi, iar vântul încă dă semne de agitaţie prin Moldova şi Munţii Banatului. Iar la amiază vor fi temperaturi între 15 şi 23 de grade la scara întregii ţări, mai scăzute doar pe litoral şi în Delta, marea este încă rece, aici nu se depăşesc 10…11 grade. Şi nici duminică sau luni vremea nu se răceşte, rămâne cald şi frumos în toată ţara, cu soare generos şi fără precipitaţii, doar vânt ceva mai sprinten dinspre sud în regiunile noastre vestice, unde va fi şi cel mai cald.