PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme capricioasă, cu ploi aproape în fiecare zi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi instabilă zilele următoare, însă valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării.

21 mai 2017, 12:06
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme capricioasă, cu ploi aproape în fiecare zi

PROGNOZA METEO. LUNI

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și mai ales pe parcursul zilei vor fi averse și descărcări electrice în regiunile sudice, sud-estice, în zonele de deal și montane și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp, iar în sud-vest vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima jumătate a intervalului, îndeosebi în regiunile estice și la munte, unde, pe arii restrânse, la rafală, se vor depăși viteze de 45…50 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade în nordul litoralului şi 28 de grade în sud-vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo a verii. Ce temperaturi vor fi în lunile iunie, iulie şi august. Date noi de la meteorologi VIDEO

PROGNOZA METEO. MARŢI

În regiunile vestice, la deal și la munte vremea va fi în general instabilă și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse vor fi posibile cantități mai importante de apă și căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil și manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi izolat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI

În vestul, centrul și nordul țării precum și în zonele montane și submontane vremea va fi instabilă și în special după-amiaza și noaptea vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului,
cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilității atmosferice își vor face apariția doar pe arii restrânse și la cote mai reduse, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade, ușor mai coborâte pe litoral spre 17 grade, iar cele minime între 8 şi 15 grade.

BUCUREŞTI.

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a nopții când probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO. JOI

Vremea va fi în general instabilă și se va răci. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și va ploua în cea mai mare parte a țării, în timp ce noaptea, cerul se va degaja treptat, iar aria ploilor va fi în restrângere și diminuare spre est și sud-est. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă, pe arii restrânse temporar se vor semnala descărcări electrice și izolat se vor acumula
cantități de apă mai importante. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va răci și va fi în general închisă. Pe parcursul zilei temporar se vor semnala averse și vor fi posibile descărcări electrice, în timp ce noaptea cerul se va degaja treptat, iar ploile vor înceta. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura
maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO.VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ

Regimul termic va fi caracterizat de valori ușor mai scăzute decât cele climatologic specifice perioadei, iar temporar se vor semnala averse în cea mai mare parte a țării.

BUCUREŞTI

Valorile termice se vor situa ușor sub cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi ridicată.