PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme frumoasă, cu dimineţi răcoroase

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în zonele de deal şi munte, unde cerul va fi mai mult senin. Maxima va ajunge la 20 de grade în dealurile din nordul Munteniei şi al Olteniei.

02 nov. 2015, 12:39
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme frumoasă, cu dimineţi răcoroase

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi în general frumoasă, îndeosebi la deal şi la munte. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele normale pentru această dată, se vor încadra între 9 grade in centru si in extremitatea de vest şi 19…20 de grade în zona de deluroasa a Olteniei şi a Munteniei. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa, în zonele joase de relief din vestul teritoriului şi local în rest, va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în special în Câmpia de Vest. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Capitala, deşi dimineaţa aduce din nou vreme răcoroasă, peste zi se incalzeste si ajungem sa vorbim despre o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul abua daca va adia. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri, pe fondul vremii predominant frumoase, temperaturile maxime se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, în special la deal şi la munte şi se vor situa între 11 grade in vest si centru şi 21 de grade in nordul Olteniei si al Munteniei. Cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în vestul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit în această perioadă a anului, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în zonele de deal şi munte, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, în special dimineaţa şi noaptea, iar izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor pleca de la 8 grade in localitatile cu ceata persistenta din Campia de Vest şi 20 de grade in dealurile din nordul Munteniei si al Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă dimineaţa, apoi se arata soarele. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.