PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea continuă să se încălzească

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii anunţă vreme în încălzire.

14 aug. 2016, 12:47
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea continuă să se încălzească

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va continua sã se încãlzeascã uşor, devenind normalã din punct de vedere termic pentru aceastã datã. Cerul, mai mult senin în regiunile sudice, va avea înnorãri temporare în regiunile nordice şi centrale, unde local, mai ales dupã-amiaza şi noaptea, se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 15 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nord şi 32 de grade în sud.

În Bucureşti, vremea se va menţine frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã uşor, devenind normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, vantul cel mult moderat, iar termometrele vor arata dupa amiaza in jur de 30 grade.

Marţi, în vestul, centrul şi nordul ţãrii, precum şi în zonele de deal şi de munte, vor fi înnorãri temporare şi, local, averse şi descãrcãri electrice. Punctiform cantitãţile de apã pot fi însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei şi 33 de grade în Lunca Dunãrii.

În Bucureşti, vreme este frumoasă şi caldă în continuare, cu cerul va fi variabil, vânt plăcut şi maxime de 30…31 grade.

Miercuri, cerul va avea înnorãri îndeosebi în a doua parte a intervalului în vestul, centrul şi nordul ţãrii, dar şi în zona montanã, unde local vor fi averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene işi vor face apariţia izolat, mai ales în cursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorãri, dar condiţiile de averse şi descãrcãri electrice vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Joi, cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în zonele de deal şi de munte, vor fi averse şi descãrcãri electrice, dar şi vânt mai turbulent în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 32 de grade. De vineri până duminică, vremea va fi în general frumoasã, iar avansul peste ţara noastră a unei mase de aer mai cald face ca temperatura să crescă uşor şi foarte probabil maximele să caracterizeze o vreme calduroasă în majoritatea regiunilor şi chiar să atingă pragul caniculei în sud.