PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea este instabilă şi răcoroasă

PROGNOZA METEO. Vremea în următoarele trei zile va fi una mai neobişnuită pentru această perioade, cu temperaturi mai scăzute şi precipitaţii însemnate.

16 iun. 2014, 13:42
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea este instabilă şi răcoroasă

PROGNOZA METEO. Pentru marţi meteorologii anunţă vreme instabilă şi răcoroasă, deşi temperaturile mai cresc faţă de prima zi a săptămânii, în special în sudul ţării. În majoritatea regiunilor norii vor domina cerul, temporar va ploua, iar trecător vor fi descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Ceva mai bine va fi în nord-vest, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat, vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. Temperaturile maxime vor pleca de la 16 grade în nordul Moldovei şi vor atinge 26 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi vorbim tot de vreme în general instabilă, dar răcoroasă pentru data din caledar, deşi termometrele strang ceva mai multe grade. Cerul va fi înnorat şi sunt aşteptate reprize de ploaie, în timp ce vântul nu va fi foarte supărător. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, instabilitatea atmosferică rămâne de interes pentru partea de sud, centru şi sud-est a ţării, unde vor fi înnorări accentuate şi vor cădea averse, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt. În celelalte regiuni se mai arată şi soarele după nori şi astfel de fenomene îşi fac apariţia trecător şi pe arii restrânse. Izolat, vor fi căderi de grindină şi se vor strânge cantităţi importante de apă. Amiaza vine cu temperaturi de la 19…20 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei până la 28 de grade în Crişana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Locuitorii Capitalei nu scapă de înnorări şi de ploi nici pe parcursul zilei de miercuri când meteorologii anunţă averse, însoţite de fenomene electrice şi vânt mai alert. În aceste condiţii termometrele vor strânge 24…25 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, în jumătatea de sud a ţării vremea va fi rece şi instabilă, nori ameninţători vor acoperi cerul şi vor lăsa averse, ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de intensificări ale vântului şi, posibil, de descărcări electrice. Local se vor cumula cantităţi importante de apă şi nu este exclus să cadă grindină. În restul zonelor valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât în mod caracteristic perioadei, se zăreşte şi soarele printre nori, iar ploile se vor semnala local, mai ales după-amiaza şi seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în Oltenia şi 27 de grade în Crişana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi rece şi instabilă. Temporar, cerul va avea înnorări accentuate şi vor fi averse, posibil şi descărcări electrice, iar vântul va prezenta intensificări de scurtă durată. Temperaturile vor fi destul de modeste, cu o maximă de numai 19…20 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea rămâne rece şi instabilă în sudul, centrul şi estul ţării, unde va ploua torential şi se vor strânge local cantităţi importante de apă. Ploile vor fi prezente şi în celelate zone, dar pe arii mai restrânse şi nu atât de importante cantitativ. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade şi 28 de grade. În weekend şi la începutul săptămânii viitoare vremea se va încălzi treptat şi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Probabilitatea de apariţie a averselor cu descărcări electrice va fi mai ridicată sâmbătă în sudul şi sud-estul ţării, iar lunea viitoare în special în regiunile vestice, nordice şi centrale.