PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne rece şi apare ceaţa

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme rece pentru următoarele zile, însă ninsorile nu vor mai apărea. Totuşi, ceaţa îşi face apariţia şi există posibilitatea să cadă şi chichiură.

03 feb. 2014, 14:36
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne rece şi apare ceaţa

PROGNOZA METEO. Marţi tot rece rămâne vremea în sudul, estul şi, parţial, centrul ţării, unde în primele ore, local, gerul nopţii persistă. La amiază vor fi maxime de la minus 5 la plus 5 grade, mai ridicate la deal şi munte, precum şi în nord-vest, spre 8…10 grade. Ca aspect, contăm pe o zi însorită şi doar în regiunile extracarpatice încă sunt unele înnorări şi condiţii pentru fulguieli trecătoare. Vânt ceva mai alert va fi doar în sudul Banatului şi la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Marţi va fi vreme rece, cu o maximă de minus 2, minus 1 grade, cerul se menţine mai mult noros, însă nu se aşteaptă precipitaţii şi vântul nu dă semne de agitaţie. Ceaţa apare cel mai probabil după căderea nopţii, însoţită şi de chiciură.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. În zorii zilei de miercuri gerul persistă pe alocuri în Moldova, Transilvania şi dealurile Munteniei şi Olteniei, dar nici la prânz nu va fi mai cald, în timp ce în restul ţării temperaturile vor fi mult mai plăcute. Vorbim despre maxime la amiază de cel mult -6…-5 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Câmpia Română şi 9…10 grade în Dealurile însorite de Vest. Căci în regiunile extracarpatice persistă norii joşi, ceaţa asociată cu chiciură sau fulguieli trecătoare este din nou prezentă, în timp ce în rest va fi mai mult soare decât nori şi ceaţă apare doar pe alocuri dimineaţa şi, din nou, după căderea nopţii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Miercuri, pătura de nori persistă, trecător fulguieşte şi temperaturile rămân modeste, minus 4…minus 3 grade cel mult vor fi în orele amiezii. Vântul va bate slab.

PROGNOZA METEO. Joi doar În regiunile extracarpatice rămâne vreme ceva mai rece, în rest temperaturile sunt mai mari decât cele normale pentru prima decadă a lui februarie. La aceste diferenţe contribuie şi norii joşi sau ceaţă asociată trecător cu chiuciură sau fulguieli, care încă rămân de interes pentru zonele joase din sudul, estul şi, local, centrul ţării noastre. În rest soarele împarte cerul cu câţiva nori ce abia spre seară şi în noaptea următoare devin mai insistenţi şi lasă ploi slabe prin vest şi nord-vest, dar şi lapoviţe sau ninsori în zonele înalte de munte. Apar deci şi condiţii de polei, dar aceasta după ce la amiază vor fi fost temperaturi de la -6…-5 grade în sudul Olteniei şi al Munteniei până la 9…11 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Joi tot rece va fi vremea, astfel încât la amiază mercurul se ridică în tremometre doar până la aproximativ minus 3 grade Celsius, căci norii joşi şi ceaţa, posibil asociată cu fulguieli, vor persista. Măcar nu se simte nicio adiere de vânt.

În zonele joase din sudul şi estul ţării abia vineri temperaturile se mai apropie de cele normale pentru prima decadă de februarie, deşi ceaţa încă este de interes la nivel local şi izolat se arată destul de persistentă. În celelalte regiuni, vorbim despre vreme caldă pentru această perioada a anului, cu cer temporar noros şi doar pe alocuri puţină ceaţă în zori. Prin urmare, temperaturile amiezii vor fi între -3…-2 grade în zonele cu ceaţă persistentă din sud, în timp ce în Banat şi dealurile Crişanei se ating aproximativ 12, chiar 13 grade. Tendinţa este ca aceste temperaturi să mai crească puţin la începutul săptămânii viitoare, astfel încât vremea să devină caldă pentru luna februarie în toate regiunile. Iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub formă de ploaie, va fi mai mare doar în vest şi nord-vest, în timp ce zonele joase de relief din sudul şi estul ţării, local va mai fi ceaţă.