PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se încălzeşte de la o zi la alta

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea se anunţă a fi frumoasă, însorită şi caldă. Vineri mai sunt aşteptate ploi şi temperaturi ceva mai scăzute, însă de sâmbătă vremea începe să se încălzească uşor.

25 sept. 2014, 14:30
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se încălzeşte de la o zi la alta

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se răceşte uşor în majoritatea regiunilor, aşa că ajungem din nou să vorbim despre temperaturi mai coborâte decât ar fi normal pentru data din calendar, cu maxime de la 13 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei până la 21 de grade în Oltenia. Norii domină cerul, dar se mai arată din când în când şi soarele, în schimb ploile revin, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, cu precădere în sud-estul ţării şi la munte, unde pe alocuri se strâng cantităţi importante de apă, peste 20…25 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1.800 m, trecător vor fi condiţii pentru precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul este mai agiat peste zi în Banat, Crişana şi Oltenia, iar noaptea în Dobrogea, sudul Moldovei şi Bărăgan.

VREMEA ÎN CAPITALĂ. Vineri, pe fondul cerului înnorat, vremea în Bucureşti se răcoreşte din nou şi în plus plouă, aşa că nu este cazul să vă lăsaţi umbrelele acasă. Temperatura maximă va fi de numai 17…18 grade, dar vântul rămâne liniştit.

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării pe parcursul zilei de sâmbătă când va fi soare şi numai prin regiunile sudice şi estice mai rătăcesc câţiva nori. Trecător şi pe arii restrânse plouă slab în Dobrogea, Muntenia şi posibil şi în Oltenia, în schimb vântul prinde tot mai multă putere în regiunile estice, sud-estice şi în zona montană. Amiaza vine cu temperaturi de la 15 grade în depresiuni până la 21 de grade în sud.

VREMEA ÎN CAPITALĂSe încălzeşte sâmbătă şi în Capitală, unde doar în orele dimineţii cerul este înnorat, pentru ca mai apoi să se arate soarele, în timp ce vântul este ceva mai sprinten. În aceste condiţii, meteorologii anunţă o maximă termică de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Se anunţă o vreme frumoasă pentru duminică şi destul de însorită. Mai apar unele înnorări, însă numai prin regiunile estice şi sud-estice, unde şi vântul va continua să fie destul de intens. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei şi Bucovina şi 23 de grade în Oltenia şi Muntenia.

VREMEA ÎN CAPITALĂÎncheiem săptămâna cu vreme frumoasă şi în Bucureşti, soare şi câţiva nori de decor. Vântul adie uşor, iar temperatura se avântă spre 21…22 de grade.

În primele zile ale săptămânii viitoare, vremea va rămâne în general frumoasă, şansele de ploaie vor fi destul de reduse şi numai pe la munte se arată câţiva nori ce ar putea lăsa puţine ploi slabe cantitativ. În plus, se şi încălzeşte uşor în majoritatea zonelor, astfel că maximele termice vor ajunge spre 25 de grade, plecând de la 18 grade în unele localităţi din estul Transilvaniei şi nordul Moldovei.

Citeşte şi Vreme de iarnă în septembrie: Minus şase grade la Miercurea Ciuc şi zăpada pe Transalpina