PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se încălzeşte şi scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă încălzirea vremii pentru următoarele zile, iar ploile care au poposit asupra ţară noastră vor dispărea.

10 mart. 2014, 14:52
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se încălzeşte şi scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se încălzeşte faţă de zilele precedente, mai ales în regiunile extracarpatice cam răcoroase până acum, aşa că la amiază vor fi maxime termice de la 7 grade în depresiuni până la 16 grade în nord-vestul ţării. Iar ziua se anunţă deplin însorită în vest, centru şi nord, în timp ce peste sud şi sud-est mai rătăcesc câţiva nori, însă complet inofensivi, doar cât să mai umbrească pentru scurt timp soarele generos. Vântul însă rămâne de interes pentru Moldova, Dobrogea şi jumătatea estică a Munteniei, unde încă suflă în rafale de peste 45…50 km/h, în timp ce la munte vitezele sunt mai mari pe crestele cele mai înalte, unde se depăşesc şi 70 km/h.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de marţi este una însorită, cu vreme în încălzire şi fără precipitaţii, dar cu vânt mai agitat îndeosebi în orele amiezii, când şi mercurul din termometre atinge 11…12 grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi frumoasă în toată ţara, soarele predomimă în sud şi în est, iar în rest nu se arată niciun nor pe cer. Vântul continuă să dea semne de agitaţie pe parcursul zilei în Moldova, Dobrogea şi jumătatea estică a Munteniei, unde vor mai fi rafale de peste 45…50 km/h, în timp ce la munte în zona înaltă se depăşesc din nou 70 km/h. Temperaturile amiezii vor fi destul de ridicate, de la 8….9 grade în depresiuni şi în nordul Moldovei, până la 16 grade în Oltenia.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri va fi o zi frumoasă, însorită, cu 12….13 grade în termometre la amiază şi vânt mai sprinten.

PROGNOZA METEO. Joi vorbim despre cer mai mult senin în toată ţara, va fi o zi frumoasă, cu doar puţin vânt pe parcursul zilei în est şi sud-est, precum şi în zona înaltă de munte. Prin urmare, temperaturile se menţin ridicate pentru a doua decadă de martie, cu valori de la 8…9 grade în depresiuni şi pe litoral până la 16 grade în sud-vestul extrem al ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea frumoasă şi joi, fără niciun nori pe cer, doar soare pe săturate întreaga zi şi aproximativ 12 grade generoase în termometre la amiază. Vântul se domoleşte şi el, în sfârşit.

PROGNOZA METEO. Vineri tot caldă va fi vremea, cerul va fi aproape senin în toate regiunile, iar vântul nu dă nici el semne de agitaţie. Şi doar în zonele joase de relief, izolat, poate să pară puţină ceaţă în zori. Dar la amiază aşteptăm temperaturi foarte generoase, de la 10 grade în depresiuni până la 17…18 în regiunile extracarpatice. Meteorologii spun că şi sâmbătă ne vom bucura de o zi la fel de frumoasă şi deosebit de caldă pentru data din calendar, pentru că abia duminică temperaturile să mai scadă, iar ploile îşi fac din nou apariţia, de aceasta dată în vestul, centrul şi nordul ţării şi doar pe alocuri, spre seara, în rest.