PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se îndreaptă de luni. Soarele va fi generos şi scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. După ce duminică vremea continuă să fie instabilă, cu ploi şi tunete, de luni, vremea se îndreaptă în cea mai mare parte a ţării, dar va fi răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Marti ne mai incalzim, indeosebi in sudul tarii, astfel ca maximele termice la amiaza pornesc de la 22 de grade in nordul tarii si ating 30 de grade in Lunca Dunarii.

23 aug. 2014, 13:41
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se îndreaptă de luni. Soarele va fi generos şi scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Duminica, vremea ramane instabila, ploile cu tunete si fulgere sunt in continuare prezente pe arii extinse, nu lipsesc conditiile de grindina si inca se depasesc local 20 l/mp si izolat 40 l/mp. Iar vantul va fi si el destul de alert. Prin urmare, la amiaza vor fi temperaturi de la numai 19 grade in regiunile nord-vestice, pana la 29 de grade in sud-est si abia dupa caderea noptii ploile se restrang si cerul se mai limpezeste de nori.

VREMEA IN CAPITALA. Ploua duminica si in Bucuresti, vremea va fi instabila pe tot parcursul zilei, vor fi reprize repetate de averse, descarcari electrice si rabufniri ale vantului, iar la amiaza se vor inregistra 26-27 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se indreapta, va fi frumoasa si insorita in cea mai mare parte a tarii, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si numai izolat se mai asteapta ploi slabe, de scurtă durată, in a doua parte a zilei, mai ales in zona de munte. Vântul nu mai da nici el semna de agitatie, iar la amiaza termometrele vor indica 20-21 de grade, local, in jumatatea de nord a tarii, in timp ce in sud abia se ating 28 de grade la amiaza.

VREMEA IN CAPITALA. In Bucuresti, saptamana debuteaza cu o zi frumoasa, iar dupa o dimineata racoroasa, pe fondului cerului aproape senin, la amiaza se vor inregistra aproximativ 26 de grade. Fara adiere de vant si fara strop de ploaie.

PROGNOZA METEO. Marti ne mai incalzim, indeosebi in sudul tarii, astfel ca maximele termice la amiaza pornesc de la 22 de grade in nordul tarii si ating 30 de grade in Lunca Dunarii. Iar ziua se anunta insorita in mare parte din tara si doar in nord şi nord-vest mai ratacesc cativa nori spre seara, insa ploile apar doar izolat, dupa caderea noptii.

VREMEA IN CAPITALA. Si in Bucuresti, vremea se incalzeste, maxima atinge cele 28-29 de grade, normale pentru finalul verii, soarele se arata generos pe tot parcursul zilei, iar vantul nici nu se simte.