PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se menţine rece şi va continua să ningă

PROGNOZA METEO. Marţi, deşi temperatura aerului va fi în creştere, vremea se va menţine rece pentru această dată din an.  Miercuri, valorile termice vor continua sã creascã, urmând a se situa în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Joi, valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, iar vremea va fi în general închisã şi se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului.

04 ian. 2016, 14:31
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se menţine rece şi va continua să ningă

PROGNOZA METEO. Marţi, deşi temperatura aerului va fi în creştere, vremea se va menţine rece pentru această dată din an, mai ales la valorile diurne. Cerul va fi temporar noros şi va continua sã ningã, în special în prima parte a zilei şi în general slab cantitativ, local în est şi sud-est, pe arii restrânse în nord-vest şi izolat în rest. Excepţie va face Dobrogea, estul şi sud-estul Munteniei şi sudul Moldovei, unde precipitaţiile vor fi mixte şi se va forma polei. Noaptea, se vor semnala precipitaţii care vor fi îndeosebi sub formã de ploaie ce va depune polei, local în Oltenia şi în sudul Munteniei şi al Banatului şi izolat în rest. În Munţii Banatului, vestul Carpaţilor Meridionali şi zona subcarpaticã a Olteniei vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, spulberând zãpada, dar şi în extremitatea de sud-est, în prima parte a intervalului, iar în cursul nopţii în cea de sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei si 6 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, deşi temperatura aerului va fi în creştere, vremea se va menţine rece pentru aceastã datã din an. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, în prima parte a zilei. Spre dimineaţã, se vor semnala depuneri de polei în urma precipitaţiilor mai ales sub formã de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de -3…-2 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri, valorile termice vor continua sã creascã, urmând a se situa în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii şi depuneri de polei, pe arii extinse în jumãtatea de sud şi local în rest. Acestea vor fi mixte în nord-est, iar noaptea şi în vest şi nord-vest şi predominant sub formã de ploaie în restul teritoriului şi al intervalului. La munte vor fi mai ales ninsori. Izolat, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare pe crestele montane înalte, iar spre dimineaţã şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între -2…-3 in Moldova si sud-vestul Olteniei şi 8 grade pe litoral si in sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, valorile termice vor continua sã creascã, urmând a se situa în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, iar în prima jumãtate a zilei vor fi şi depuneri de polei. În cursul nopţii este posibil ca ploaia sã fie moderatã cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO. Joi, valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, iar vremea va fi în general închisã şi se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi predominant sub formã de ploaie în sud-est, ninsori la munte şi mixte în rest. Pe spaţii restrânse, cu precãdere pe parcursul dimineţii, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra -2 grade in Moldova şi 6 grade in Maramures si Dobrogea.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi normalã sub aspect termic, dar în general închisã. Se vor semnala precipitatii, ziua mai ales ploaie, dar spre searã şi noaptea şi sub formã de lapoviţã şi trecãtor ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade.