PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte. Va ploua în aproape toată ţara

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, în următoarele zile. Cerul va fi înnorat şi va ploua cu tunete şi fulgere în aproape toate regiunile din ţară. Temperaturile scad până la 10 grade Celsius.

12 mai 2014, 15:02
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea se răceşte. Va ploua în aproape toată ţara

PROGNOZA METEO. Marti, mare parte din zi, cerul va fi variabil, dar după-amiaza şi noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua în jumătatea de sud-vest a ţării, unde vor fi averse, descărcări electrice şi izolat, grindină. În cea mai mare parte a Banatului, Olteniei şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 de l/mp şi izolat, mai ales la munte, 35-40 de l/mp. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă în regiunile sud-estice, vor avea valori de la 16-17 grade pe litoral, pana la 23 de grade în Muntenia şi sud-vestul Transilvaniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Si in Capitala, marti, se anunta o zi in general placuta, destul de insorita, desi temperaturile mai scad, iar la amiaza termometrele nu strang mai mult de 21-22 de grade. Abia noaptea se inmultesc norii si incepe sa ploua.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Norii amenintatori acopera cerul si lasa pe arii extinse averse, însoţite de fenomene electrice. Cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 de l/mp şi izolat, mai ales în zona de munte şi în dealurile Olteniei şi Munteniei, 50-60 de l/mp. Va cădea grindină, iar vântul isi va face simtita prezenta în majoritatea regiunilor. Amiaza vine cu temperaturi modeste in multe zone din tara, cel mult 10 grade în depresiuni şi 20 de grade în sud-estul exterm.

VREMEA IN BUCURESTI. Instabilitatea atmosferică va fi accentuată si in zona Capitalei, unde se vor semnala averse, cu tunete fulgere, se vor strange cantitati de apa importante, iar din cand in cand vantul va sufla cu putere, sporind senzatia se rece, pentru ca termometrele nu vor indica mai mult de 17 grade.

PROGNOZA METEO. Si pe parcursul zilei de joi, vremea ramane în general instabilă şi răcoroasă pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi innorat şi ploua, cu tunete si fulgere în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în celelate zone. Se mai strang si in acesta zi cantităţi importante de apă, respectiv peste 20-25 de l/mp local în regiunile vestice şi izolat în cele nord-estice. Vântul continua sa fie destul de alert, iar maximele termice vor pleca de la 10 grade în Banat şi Oltenia şi vor atinge 22 de grade în Dobrogea.

VREMEA IN BUCURESTI. Bucurestenii vor avea parte joi de o vreme răcoroasă. Cerul nu se va curata de nori si trecator va mai ploua, iar vântul mai are rabufniri nervoase. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade.