PROGNOZA METEO pe trei zile: Weekendul vine cu ploi

PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână aduce o vreme uşor mai rece, iar norii prezenţi pe cer pot lăsa ploi slabe.

20 feb. 2014, 14:04
PROGNOZA METEO pe trei zile: Weekendul vine cu ploi

PROGNOZA METEO. Ziua de vineri nu aduce modificări semnificative în ceea ce priveşte regimul termic din ţară noastră. Deşi temperaturile mai scad, vremea va fi în continuare caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, chiar deosebit de caldă local în vestul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte. Norii vor domina cerul, dar numai izolat vor lăsa burniţe sau ploi slabe, în timp ce pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă. Vântul va fi mai agitat în regiunile sudice, fără să fie însă supărător, iar maximele termice vor avea valori de la 7 grade în Moldova până la 18 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, mercurul in termometre nu va mai depăşi 10…11 grade vorbim totuşi de o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, şansele de poaie vor fi reduse, iar vântul îşi face din când în când simţită prezenta.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă continua să fie mai cald la noi în ţară, deşi se mai răcoreşte faţă de zilele trecute. La amiază, temperaturile se opresc la 13 grade în Banat şi Transilvania, plecând de la 4 grade în Moldova. Nori groşi vor acoperi cerul va ploua, pe arii extinse în vestul, centrul şi nordul ţării şi local, mai ales spre seară şi în celelate regiuni, după ce dimineaţa va fi ceaţă. În zona de munte vor fi lapoviţe şi ninsori slabe, iar vântul va avea uşoare răbufniri nervoase prin estul şi sud-vestul ţării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă nu trebuie să uitaţi umbrelele acasă, deşi nu va ploua abundent, ci mai degrabă vor fi câţiva stropi de ploaie, pentru ca şi aceştia ar putea fi supărători în timpul plimbării prin parc. Temperaturile rămân însă agreabile pentru data din calendar, cu cel mult 8…9 grade la amiază şi vânt liniştit.

PROGNOZA METEO. Ziua de duminică vine cu o vreme mohorâtă şi caldă. Norii nu se lasă duşi cu una cu două din zona ţării noastre şi continuă să plouă, în general slab, în majoritatea regiunilor. În zona de munte vor predomina precipitaţiile sub forma de lapoviţă şi ninsoare. Din când în când vântul se agită prin vestul, sud-vestul şi sud-estul ţării, dar şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în Moldova şi 13 grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, cerul rămâne acoperit de nori şi plouă. Vântul îşi face puţin simţită prezenţa, iar în termometre se vor strânge cam 7….8  grade, puţin peste normalul perioadei.

PROGNOZA METEO. Primele trei zile ale săptămânii viitoare vor aduce temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru sfârşitul lunii februarie. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 3 şi 13 grade. Mai plouă luni în sudul, estul şi centrul ţării, în timp ce în zona de munte, iar pe parcursul nopţii de luni spre marţi, pe alocuri şi în Moldova, trecător va fulgui. Începând de marţi, precipitaţiile se restrâng şi numai izolat mai putem vorbi despre câţiva stropi de ploaie prin partea de est şi de sud a teritoriului.